ČSOB bude mít i v sobotu otevřeno

15.05.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Pobočky ČSOB budou mimořádně otevřeny i v sobotu 17. května a nabídnou zájemcům zvýhodněné produkty a služby.

Celkem 42 poboček ČSOB bude tuto sobotu, 17. května, mimořádně otevřeno a bude poskytovat klientům plnou obsluhu. Pro všechny zájemce o služby velké a stabilní banky je připravena zvýhodněná nabídka účtů, produktových balíčků a dalších produktů pro občany i podnikatele. V tento den zahajuje Fond pojištění vkladů výplatu klientů Union banky.

Nabídka pro všechny  klienty - soukromé osoby -  zahrnuje zejména poplatkové úlevy a získání povoleného přečerpání běžného účtu či spotřebitelského úvěru během jediného dne. Otevření ČSOB Osobního konta plus nebo ČSOB Aktivního konta je v tento den zdarma a také jejich vedení včetně měsíčního výpisu je po tři měsíce zdarma. Prostředky z povoleného přečerpání či spotřebitelského úvěru mohou žadatelé čerpat do jednoho dne od předložení potvrzení o výši příjmů. Výše nezajištěného úvěrového limitu může u povoleného přečerpání i spotřebitelského úvěru přitom činit až 100 tisíc Kč.

Malým a středním firmám, podnikatelům, městům a obcím, bytovým družstvům nabízí ČSOB zdarma otevření běžného účtu nebo produktových balíčků - ČSOB Firemní konto, ČSOB Firemní konto Plus, ČSOB Obchodní konto, ČSOB Obchodní konto Plus. Tato nabídka obsahuje rovněž vedení uvedených produktů včetně měsíčního výpisu po tři měsíce zdarma.

Firemní klienti, přijmou-li nabídku ČSOB, také mohou řešit dočasný nesoulad mezi svými příjmy a výdaji povoleným přečerpáním běžného účtu do výše až 1 mil. Kč. Úvěrový limit bude stanoven v rámci zrychleného a administrativně nenáročného schvalovacího procesu.

Zdroj: tisková zpráva ČSOB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ