HVB rozšiřuje doplňkové služby ke kartám

18.08.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


HVB Bank rozšiřuje portfolio doplňkových služeb k platebním kartám o Pojištění zneužití platební karty v případě ztráty nebo odcizení.

  • pojištění nabízí banka ke všem debetním a kreditním kartám vydaných HVB Bank
  • pojistné krytí ve variantách 20.000,- Kč za 200,- Kč/ročně a 50.000,- Kč za 500,- Kč/ročně
  • pojištění se vztahuje na transakce provedené od okamžiku, kdy došlo ke ztrátě nebo k odcizení platební karty, do 24.00 hodin dne, kdy byla tato skutečnost nahlášena bance

Pojištění zneužití platební karty v případě ztráty nebo odcizení je určeno pro držitele platebních karet vydávaných HVB Bank, a to jak kreditních, tak i debetních. Pojištění si může klient sjednat na pobočce banky nebo na klientské lince a má formu volitelného programu.

Pojištění zneužití platební karty v případě ztráty nebo odcizení od AIG Czech Republic pojišťovny, a.s. nabízí pojištění na transakce provedené od okamžiku, kdy došlo ke ztrátě nebo k odcizení platební karty a končí ve 24,00 hodin dne, kdy byla nahlášena ztráta nebo odcizení platební karty bance. Toto období však může být dlouhé maximálně 5 kalendářních dnů. Pojistné krytí je nabízeno ve dvou variantách. První možností je plnění do výše 20.000,- Kč za roční cenu 200,- Kč, druhá možnost nabízí pojistné plnění do výše 50.000,- Kč za cenu 500,- Kč ročně.

Zdroj: tisková zpráva HVB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ