Klienti HVB Bank mohou využívat GSM Banking

26.08.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Od 1.8.2003 nabízí HVB Bank službu GSM bankovnictví, vyvinutou  ve spolupráci s T-Mobile CZ.

Banka tak svým klientům poskytuje kompletní nabídku služeb přímého bankovnictví, zahrnující internetové (Online Banking), telefonické (Telebanking) a nejnověji GSM bankovnictví (GSM Banking). Díky této službě mají zákazníci sítě T-Mobile možnost ovládat svůj účet vedený u této banky jednoduše a bezpečně prostřednictvím menu mobilního telefonu.

Zároveň HVB Bank přichází s atraktivní nabídkou, která je určena držitelům účtu Konto Komfort - pro fyzické osoby a účtu Business Konto - pro podnikatele. Tito zákazníci mohou využívat výhod GSM Bankingu zdarma v rámci svého balíčku služeb.

T-Mobile GSM Banking umožňuje zákazníkům provádět aktivní operace s účtem včetně bankovních transakcí kdykoliv a kdekoliv pouze prostřednictvím mobilního telefonu. Klient tak může rychle a pohodlně získávat aktuální informace o stavu účtu, platbách, měnových kurzech a úrokových sazbách, zadávat jednorázové i trvalé příkazy k úhradě nebo například zakládat termínované vklady. Navíc přes GSM Banking s HVB Bank můžete zadávat např. SIPO, povolení k inkasu nebo provádět konverze v cizí měně. 

Konto Komfort je balíček služeb určený pro fyzické osoby a nabízející svým majitelům mnoho výhod. V rámci Konta Komfort získá klient  vedení osobního účtu v Kč, Telebanking, Online Banking, GSM Banking, platební kartu MC Standard Card, kreditní kartu VISA Classic Card, 2 výběry z bankomatu měsíčně, zřízení všech trvalých příkazů, inkas a SIPO a 10 jednorázových transakcí prostřednictvím kanálů přímého bankovnictví a další.

Účet Business Konto, balíček služeb určený pro podnikatele, nabízí svým  klientům efektivní řízení jejich podnikatelských financí. nabízí: zřízení a vedení běžného účtu v Kč, zřízení kontokorentu, Online Banking nebo HomeCash, GSM Banking, mezinárodní platební kartu MC nebo VISA Classic Card, Business linku, měsíční výpis a další.

Zdroj: tisková zpráva HVB Bank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ