eBanka bude poskytovat hypotéky

04.09.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


eBanka obdržela od ČNB licenci k vydávání hypotečních zástavních listů a uvedla na trh hypotéku. Samozřejmostí bude možnost využití státní podpory.

Hypotéka od eBanky může být poskytnuta až do stoprocentní hodnoty nemovitosti. Její minimální výše je 300 tisíc Kč a doba splácení se pohybuje od 5 do 25 let. Klient si může vybrat úrokovou sazbu fixovanou na 1, 3 a 5 let. Například úroková sazba fixovaná na jeden rok je v současné době ve výši od 3,4 % p.a.

Hypotéční úvěr budou moci využít i zájemci mající nárok na získání státní podpory. Podpora se v současné době pohybuje ve výši 2 % p.a. u mladých lidí do 36 let při použití prostředků na nákup starší nemovitosti.

O hypotéku může požádat i zájemce, který v době podání žádosti o hypotéku není klientem eBanky. Po shromáždění všech potřebných podkladů může klient počítat se schválením hypotéčního úvěru a vyhotovením smluvních dokumentů do 7 dnů. Každý klient má v eBance po celou dobu hypotéčního úvěru k dispozici hypotečního poradce - specialistu, který s ním vyřizuje veškeré záležitosti spojené s hypotéčním úvěrem.

Více informací o novém produktu eBanky si můžete přečíst zítra 5.9.2003 v sekci Bydlení

Zdroj: tisková zpráva eBanky

 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ