Raiffeisenbank nově nabízí kreditní karty

17.09.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Od září 2003 mohou klienti Raiffeisenbank a.s. získat mezinárodní kreditní karty VISA Classic nebo VISA Gold.

S kreditní kartou mají klienti okamžitě k dispozici kreditní limit ve výši až dvojnásobku svého čistého příjmu, který mohou využít bezúročně po dobu  až více než šesti týdnů.Raiffeisenbank (RBCZ) jako jediná poskytuje zdarma pojištění proti zneužití kreditní karty.  Blokace karty je prováděna bez poplatku a okamžitě po ní nese banka zodpovědnost za případné ztráty. Ke kreditním kartám sjednává RBCZ řadu dalších  pojištění.

Mezinárodní kreditní karta RBCZ umožňuje jejím držitelům nakupovat podle vlastních představ a platit později na základě svých finančních možností. Kreditní limit, který může být ve výši až dvojnásobku čistého měsíčního příjmu, je možné při bezhotovostních platbách využívat bez úroků na období až více než 6 týdnů. Po obdržení měsíčního výpisu, který je zdarma, se klient může sám rozhodnout jak dlouho bude využitou část limitu splácet. Zda splatí ihned celou vyčerpanou částku a neplatí žádné úroky nebo zda splatí jen povinnou minimální měsíční splátku ve výši 5% z vyčerpané částky (min. 500 Kč).

Jako jediná banka na trhu nabízí RBCZ zdarma pojištění proti zneužití kreditní karty v případě, kdy klient nahlásí její ztrátu nebo odcizení. Kreditní karta RBCZ je po nahlášení  zdarma zablokována (trvale i dočasně) a navíc za všechny transakce po blokaci karty bez použití PINu nese odpovědnost RBCZ. Klient si může ke kreditní kartě sjednat další typy pojištění, např. cestovní a úrazové pojištění pro celou rodinu, které je platné po celém světě a není limitováno počtem výjezdů do zahraničí a dále pak pojištění schopnosti splácet.

Pokud klient využije ke splácení internetové, telefonní nebo GSM bankovnictví ušetří nejen čas, ale může zadat příkaz k úhradě v podstatě odkudkoli a kdykoli. Navíc díky telefonnímu bankovnictví je možné mít přístup k informacím o kreditní kartě 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

Pokud si klient do 15. října 2003 pořídí kreditní kartu RBCZ může navíc získat poukaz na slevu 500 korun v obchodech sítě Datart či domácí kino s televizorem Panasonic. Prvních 100 držitelů navíc získá digitální fotoaparát Nikon. 

Zdroj: tisková zpráva RBCZ

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ