HVB Bank uvádí nový produkt - Konto RODINA

23.09.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


HVB Bank uvedla 1. 9. 2003 na trh nový účet pod názvem Konto RODINA. Jedná se o produkt, který je schopen řídit rodinné či partnerské finance prostřednictvím jednoho produktu.

HVB Bank se stala první bankou nabízející zákazníkům možnost obsluhovat kompletně rodinné či partnerské finance jednoduchou formou a mít stálý přehled o stavu financí na účtu.

Konto RODINA je balíček produktů a služeb pro domácnost, který může zahrnovat až tři samostatné účty. Je cenově výhodný a vysoce flexibilní.  Klient má možnost výběru ze tří variant produktů, neboť HVB Bank při jeho přípravě myslela na různé druhy domácností.  Varianty se liší v počtu účtů, které Konto RODINA obsahuje. Varianta s jedním účtem je určena domácnostem, kde jsou všechny finance společné, naopak varianta se třemi účty osloví domácnosti, kde kromě účtu pro rodinné finance oba partneři vyžadují finanční nezávislost, tedy i vlastní účet.

Podle vyjádření Dany Casimaty, ředitelky odboru Strategie, vývoje produktů a řízení HVB Bank: "HVB Bank měla při vývoji nového produktu na zřeteli stoupající význam cíleného řízení rodinných či partnerských financí. Konto RODINA vychází vstříc potřebám nejen moderní rodiny, ale i partnerům, kteří sdílí společnou domácnost."

Konto RODINA nabízí širokou řadu služeb za poplatek 94,- Kč, maximálně 124,- Kč měsíčně v závislosti na počtu připojených běžných účtů. Klienti v rámci měsíčního paušálu získají dvě platební karty VISA Classic nebo MasterCard a platební kartu Maestro, tři kanály přímého bankovnictví (internetové, telefonní a GSM banking). Právě GSM Banking HVB Bank je všeobecně hodnocen jako nejkvalitnější poskytovaná služba v této oblasti na českém trhu. V Kontu RODINA jsou dále zvýhodněny poplatky za výběry z bankomatů, za který si banka účtuje 9,-Kč. Navíc je možné vystavit platební kartu i pro dítě od 15 let za zvýhodněnou cenu. Karta umožňuje nastavit nízký limit, takže rodiče nemusí mít obavu, že jim děti zruinují účet.

Zdroj: tisková zpráva HVB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ