Citibank: služby pro svobodná povolání a živnostníky

29.09.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Citibank a.s. představila nový program, který je určen speciálně pro živnostníky a vykonavatele svobodných povolání.

Balíček produktů obsahující účty, úvěrové produkty a věrnostní program umožňuje vybrat si z několika atraktivních cenových variant a redukuje na minimum administrativní zátěž.

"Citibank nabízí služby a finanční produkty pro malé podniky od roku 1999 pod hlavičkou CitiBusiness. V tuto chvíli ale uvádíme na trh produkty šité na míru podnikatelům - jednotlivcům. V první fázi  nabízíme nové služby platebního styku, tři typy úvěrů a pro věrné klienty předem schválený úvěr." říká  Ladislav Kročák, ředitel divize Citibusiness, která se službami pro tento segment trhu zabývá.

Citibank profesní účet
Nabízí běžné služby tuzemského a zahraničního platebního styku, internetové bankovnictví a mezinárodní platební kartu s cestovním a úrazovým pojištěním (VISA Business Electron) zdarma. Klient má možnost si vybrat cenový program s vyšším poplatkem za vedení účtu a minimálními transakčními poplatky nebo program s nízkým poplatkem za vedením účtu a zpoplatněnými jednotlivými transakcemi.

Citibank profesní úvěry
Živnostníci mohou využít nezajištěného úvěru až do výše 1 milionu korun, úvěru s budoucí zástavou do výše 2 milionů korun nebo úvěru zajištěného nemovitým majetkem dokonce do 3 mil.. Citibank nabízí úvěrování provozního i investičního typu pro živnosti s obratem již od 750 000 korun ročně.

Pro klienty, kteří využívají služeb Citibank alespoň  6 měsíců, připravila banka nezajištěný úvěr až do výše 500 000 korun. Tento úvěr bude banka zákazníkům, kteří se pro věrností program kvalifikují, nabízet automaticky a bude záležet na volbě klienta, zda nabídky bez zdlouhavého papírování a schvalovacích procedur využije.

Zdroj: Citibank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ