Výhody pro ty, kteří si na účet posílají výplatu

02.10.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


eBanka od října zvýhodní klienty, kteří si nechávají zasílat výplatu na svůj Osobní účet. Od 2. října nabízí bezplatné vedení osobního účtu.

eBanka od 2. října nabízí bezplatné vedení osobního účtu. Klienti, jejichž výplata přicházející na osobní účet přesáhne měsíčně částku 15.000 Kč u cenového programu Základ a 30.000 Kč u programu Plus, mohou využít novou nabídku eBanky, která zahrnuje  nejen bezplatné vedení osobního účtu, ale navíc i nulové měsíční poplatky za poskytování přímého bankovnictví. Klienti s programem Základ tak ročně ušetří minimálně 768 Kč, klienti s programem Plus  uspoří nejméně 1128 Kč.

eBanka vychází nejen ze znalosti svých klientů, ale také ze srpnových údajů Českého statistického úřadu, podle kterých průměrná hrubá mzda v České republice v I. pololetí 2003 dosáhla 17 084 Kč.

Noví klienti eBanky si mohou zvolit nové cenové programy přímo při zakládání účtu, stávající klienti mohou o přechod na nový program zažádat jakýmkoliv běžným způsobem komunikace s bankou, včetně kanálů přímého bankovnictví. Za změnu zaplatí 169 Kč. V souvislosti se zavedením této nové cenové politiky se žádné položky v ceníku eBanky nezvyšují!

Zdroj: tisková zpráva eBanky

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ