I v bance se dají směnit koruny bez poplatku

06.10.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Prodej cizí měny v hotovosti bude v České spořitelně bez poplatku až do konce roku.

Česká spořitelna bude ve svých směnárnách nabízet prodej cizí měny v hotovosti za české koruny až do konce roku bez poplatků. Toto zvýhodnění banka zavedla v červnu letošního roku a původně bylo časově omezeno do konce září. Bezplatný prodej hotovosti v cizí měně se týká všech běžných evropských měn včetně chorvatské měny a samozřejmě amerických dolarů. 

Zvýhodněný prodej cizí hotovosti je další součástí zvýhodněné podzimní nabídky České spořitelny, která platí do konce roku 2003.

Kromě zvýhodněného prodeje zahraniční měny v hotovosti patří do nabídky také snížení úrokových sazeb spotřebitelských úvěrů - účelových i bezúčelových až na 7,9 % (u účelových) respektive na 8,9 % u bezúčelových (proti 9,5 %).

Součástí zvýhodněné nabídky je i snížení poplatků za produktový balíček Výhodný program na 0 Kč a za  Komplexní program o 50 % na 38 Kč.  V rámci tohoto balíčku klient získává za jednu cenu vše, co potřebuje pro běžné finanční transakce na svém účtu – sporožiro s výhodnější úrokovou sazbou, služby přímého bankovnictví, karty či kontokorentní úvěr

Dále 50% či 100% slevu získá firemní klientela: správa a vedení běžného účtu pro nově zakládanou společnost je až do konce roku zdarma. Stávající firemní klienti si mohou například pořídit službu přímého bankovnictví Homebanking bez aktivačního poplatku (původně 1900 Kč). Od září si mohou nově pořídit i služební platební karty až o 750 Kč levněji.

Zdroj: Česká spořitelna

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ