Bonus k nové kreditní kartě CCS Kredo

14.10.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


CCS Česká společnost pro platební karty a.s. přichází s další atraktivní nabídkou pro nové držitele kreditních karet CCS Kredo MasterCard Electronic.

Ke každé nově aktivované kartě CCS Kredo získá nyní klient kupon s kreditem do mobilního telefonu v hodnotě 800 Kč. Vybírat je možné z kuponů všech českých mobilních operátorů. Nabídka platí do konce letošního roku.

Společně s touto akcí odstartovala i reklamní kampaň pro zvýšení povědomí o výhodách karty CCS Kredo, kterou v průběhu října a listopadu 2003 CCS realizuje ve vybraných časopisech a přílohách celostátních deníků i prostřednictvím inzertních letáků vkládaných do obálek se stravenkami Ticket Restaurant. V médiích bude kampaň probíhat formou rozhovorů - advertoriálů s osobnostmi, jako je např. Pavlína Wolfová nebo Lubomír Brabec podpořených klasickým inzerátem. "Probíhající reklamní kampaň je zaměřena na získání nových držitelů kreditní karty CCS Kredo, které má přilákat nabídka kuponu s kreditem do mobilního telefonu k aktivované kartě, " uvedl Petr Beneš, obchodní ředitel CCS.

CCS Kredo MasterCard Electronic je plnohodnotná kreditní karta, která k výhodám kreditní karty připojuje i výhody splátkového prodeje. Držitelé této karty mohou platit ve 26 700 obchodech nebo si vybírat peníze ve více než 2 400 bankomatech v České republice. Navíc mohou využít bezúročné období až 45 dnů, během kterého neplatí za půjčené peníze žádné úroky. Při nákupech s kreditní kartou CCS Kredo mají klienti k dispozici úvěrový rámec v rozmezí od 5.000 do 70.000 Kč. CCS Kredo umožňuje měnit výši splátek i způsob jejich placení a v nabídce nechybí ani volitelné úrazové pojištění a pojištění pro případ neschopnosti splácet.

Zdroj: tisková zpráva CCS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ