Již 10 tisíc klientů se poradilo s ČSOB Klíčovým plánem

16.10.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


V prvních šesti dnech po jeho nastartování Klíčoví rádci na pobočkách vypracovali v průměru téměř 1800 finančních plánů denně.

Celkově o službu ČSOB Klíčový plán projevilo během šesti dnů zájem více než 10 500 občanů. Dva z nich mají kromě návodu, jak lépe zhodnotit své peníze, díky doprovodné hře také jistou výhru 100 tisíc korun. 

ČSOB Klíčový plán je unikátní službou, která nabízí od začátku října každému občanovi ČR šanci zjistit zdarma a během dvaceti minut na každé pobočce ČSOB, jaké jsou možnosti jeho finančních prostředků a jak nejlépe maximalizovat efekt ze všech dostupných daňových úlev a státních podpor. "Na nějaké zásadnější hodnocení je pochopitelně ještě brzy, ale vidíme, že lidé mají o tuto službu opravdu zájem a to je pro nás povzbuzující," uvedl tiskový mluvčí ČSOB Milan Tománek. "Zajímavým způsobem se vyvíjí také prodeje jednotlivých produktů, přesná čísla však v této fázi nechceme říkat už proto, že jde o komplexní přístup k plánování financí," dodal Milan Tománek.

Hlavní myšlenkou Klíčového plánu je pomoci lidem k lepší organizaci financí zejména na poli úspor a investic. Je založen na zmapování finanční situace klienta, stanovení jeho cílů a na nastavení správné kombinace jednotlivých finančních nástrojů. ČSOB Klíčový plán tak slouží k rychlejšímu a snazšímu dosažení snů a přání, vytvoření bezpečné finanční rezervy pro nepředvídatelné situace a také k zabezpečení dostatečných příjmů v důchodovém věku. Produkt je určen jak klientům ČSOB, tak i ostatním zájemcům. Pro vypracování plánu nejsou stanoveny omezující podmínky. Banka do plánu zapracuje i produkty, které klient už užívá a to bez ohledu, zda jde o její či cizí služby.

Zdroj: tisková zpráva ČSOB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ