Půjčka přes internet? A proč ne?

17.10.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


GE Capital Bank umožňuje získat všem zájemcům půjčku prostřednictvím internetu.

Objem poskytnutých Osobních půjček Expres se ke konci třetího čtvrtletí letošního roku meziročně zvýšil o 50 %. Tento růst je výsledkem strategie GE Capital Bank nabídnout zájemcům o úvěr co nejsnazší cestu k jeho získání. Vedle návštěvy obchodního místa mohou zájemci využít i internet či telefonní linku. GE Capital Bank reaguje na růst zájmu o spotřebitelské půjčky zvýšením maximální výše Osobní půjčky Expres ze 150 000 na 200 000 Kč. Přitom GE Capital Bank nevyžaduje žádnou formu ručení pro jakoukoliv výši poskytnuté Osobní půjčky Expres.

GE Capital Bank zaznamenává dynamický růst zájmu klientů o neúčelový spotřebitelský úvěr Osobní půjčku Expres. K 30. 9. 2003 banka poskytla spotřebitelské úvěry v objemu 4,8 miliardy Kč. V porovnání se stejným obdobím  roku 2002 došlo k 50 procentnímu růstu v objemu poskytnutých úvěrů.

www.exprespujcka.cz

Meziroční růst poskytnutých Osobních půjček Expres je dán i tím, že GE Capital Bank má na českém bankovním trhu v oblasti spotřebitelských půjček pozici inovátora. Jako první peněžní ústav v České republice umožňuje získat spotřebitelský úvěr Osobní půjčka Expres i neklientům GECB prostřednictvím Internetu.

Zájemci o spotřebitelský úvěr vyplní na internetových stránkách žádost o Expres půjčku. Uvedou do ní základní informace o sobě (např. bydliště, výši příjmu, zaměstnavatele, telefon) a specifikují půjčku, o níž mají zájem (výši úvěru, dobu splatnosti).

Po odeslání vyplněné žádosti se klient obratem dozví, zda mu může GE Capital Bank půjčku poskytnout. V průběhu následujícího dne si pak banka ověří klientovu žádost. Následně klient na doporučeném obchodním místě GE Capital Bank podepíše smlouvu o poskytnutí úvěru a nejdéle do 24 hodin má peníze k dispozici.

Od počátku letošního roku do počátku října využilo možnost získání Osobní půjčky Expres prostřednictvím internetu 15 000 klientů. V porovnání s stejným obdobím předchozího roku jde opět o 50% nárůst.

Zdroj: tisková zpráva GECB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ