Citibank snížila poplatek za kreditní kartu na čtvrtinu

04.11.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Citibank snížila roční poplatek za vedení kreditní karty na jeden rok. Za stříbrnou kartu zaplatí klient 250 korun místo obvyklé tisícovky a 500 korun pak bude stát zlatá Citibank kreditní karta místo běžných 2000 korun.

Navíc, pokud klient prostřednictvím své kreditní karty během prvních tří měsíců utratí alespoň 3000 korun, bude mu refundován i tento snížený poplatek za vedení karty. Klient, který této mimořádné nabídky využije do 23. prosince 2003, tak v tomto případě získá kreditní kartu Citibank na rok zdarma.

Citibank kreditní karta poskytuje mezi obdobnými produkty na trhu bezkonkurenčně nejdelší bezúročné období - 51 dnů. Je také mimořádně chráněna proti zneužití. Na horní straně totiž nese fotografii majitele a natištěný podpis, s nímž se nedá manipulovat. Citibank navíc přebírá odpovědnost za neoprávněné transakce provedené odcizenou kartou okamžitě po nahlášení ztráty na nepřetržitou telefonní linku CitiPhone.

Majitel karty se může pojistit proti neschopnosti splácení. Citibank kreditní kartu může získat zákazník s čistým měsíčním příjmem alespoň 9 tisíc korun bez ohledu na to, zda má či nemá účet u Citibank.

Zdroj: tisková zpráva Citibank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ