Finanční odborníci ocenili celoroční úsilí Raiffeisenbank

07.11.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Raiffeisenbank a.s. (RBCZ) získala prestižní ocenění v hlavní kategorii soutěže "MasterCard Banka roku 2003", kde ji odborná porota vyhlásila jako třetí nejlepší banku na českém trhu...

V loňském roce získala RBCZ druhé místo v kategorii Nejdynamičtější banka roku 2002, které je udělováno za nejvýraznější zlepšení služeb a produktů banky. Další neméně prestižní ocenění získala RBCZ za Hypotéku PROFIT, který se stal třetím nejlepším hypotečním  produktem na trhu  pro rok 2003.

RBCZ získala vynikající třetí místo v hlavní kategorii Banka roku 2003 a umístila se tak hned za Českou spořitelnu a Komerční banku. Toto významné ocenění celoročního úsilí RBCZ přichází v době, kdy RBCZ slaví výročí 10 let na českém bankovním trhu a  její celkový úspěšný rozvoj potvrzují i její hospodářské výsledky a silná podpora dalšího rozvoje banky ze strany rakouských akcionářů (navýšení základního kapitálu).

Další ocenění, které RBCZ získala bylo třetí místo v kategorii Hypotéka roku 2003, kde byl oceněn produkt Hypotéka PROFIT, která je určená pro investici do nemovitostí. Její hlavní výhodou je fakt, že při posuzování bonity klienta je do jeho budoucích příjmů zahrnut i odhad příjmů z pronájmu dané nemovitosti, což žadateli o hypotéku zvyšuje šance, že hypotéku získá. Z příjmů z pronájmu (a dalších příjmů) klient hypotéku i splácí. Hypotéku PROFIT mohou klienti získat se všemi výhodami, které jsou standardně nabízeny u hypotečních úvěrů RBCZ, včetně velmi příznivé úrokové sazby.

"Jsme velmi rád, že se právě naše banka dokázala prosadit v tvrdé konkurenci a vystoupit na pomyslný stupeň vítězů. Zároveň doufám, že v příštím roce se nám podaří přetavit bronz na ještě cennější kov," řekl Kamil Ziegler, generální ředitel a předseda představenstva RBCZ.

Soutěž MasterCard Banka roku, která letos proběhla podruhé, přináší ocenění za celoroční úsilí bank. Základním hodnotícím kritériem je pro odbornou porotu, složenou z manažerů, zástupců tisku, státní správy a akademické sféry, zaměření banky na drobnou klientelu a její úspěchy na tomto poli.

Zdroj: Tisková zpráva Raiffeisenbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ