Osobní účet eBanky zvítězil v soutěži Banka roku

11.11.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Osobní účet eBanky získal 1. místo v kategorii Účet roku 2003 soutěže Banka roku. Další, stříbrné ocenění, obdržela eBanka v kategorii Přímé bankovnictví roku 2003.

MasterCard Banka roku 2003 je ocenění služeb a produktů bankovních institucí působících v ČR. Základním kritériem je přitom zaměření na drobnou klientelu.

"Ocenění si samozřejmě vážíme, je pro nás povzbuzením  při dokončení přeměny na univerzální banku," přijal ocenění Radomír Lašák, generální ředitel eBanky. "Kladné ohlasy klientů jsou pro nás klíčové, jsem rád, že výhody účtu přesvědčily i porotu," dodal Lašák. Od zahájení kampaně, která propaguje právě Osobní účet, registruje eBanka měsíční nárůst téměř 4 tisíce nových klientů.

Osobní účet eBanky, jenž patří mezi tzv. "chytré účty", umožní automaticky zhodnocovat volné prostředky, stačí jen nastavit požadované parametry. V rámci osobního účtu tak funguje Inteligentní termínovaný vklad (automatické převody nadlimitního zůstatku), služba Inteligentního inkasa (automatické udržování požadované disponibilní částky na účtu) i propojení osobního účtu s podílovým fondem ČP Investu. Systém v případě poklesu zůstatku pod zvolený limit sám doplní hotovost na běžném účtu zpětným převodem ze spořícího účtu nebo fondu. Osobní účet eBanky tak představuje optimální způsob využití finančních prostředků s okamžitou dostupností prostředků a maximálním zhodnocením. Paralelně klientům poskytuje pohodlnou obsluhu a jasný přehled o pohybech na účtu - veškeré zadané operace se uskuteční do pěti minut. Klient si vybírá, zda chce svůj účet sledovat pomocí služby Informuj mě!, dále může využít elektronický podpis či virtuální platební karty pro internetové platby.

Zdroj: Tisková zpráva eBanky

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ