KB - nejdůvěryhodnější a nejdynamičtější banka roku 2003

13.11.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Komerční banka se stala v očích české veřejnosti nejdůvěryhodnější bankou. Právě v této kategorii totiž zvítězila KB v rámci druhého ročníku soutěže Banka roku.

"Velice si vážíme si tohoto ocenění. Zvláště pak proto, že o vítězi rozhodla veřejnost. Dokazuje to, že jméno Komerční banky znamená stabilitu a záruku služeb na vysoké úrovni," uvedl předseda představenstva a generální ředitel Alexis Juan.

Hlasování veřejnosti, probíhalo prostřednictvím internetu a SMS zpráv, se letos zúčastnilo 28 813 hlasujících, což je více než dvojnásobek hlasujících v loňském ocenění.

Komerční banka také získala prvenství v kategorii Nejdynamičtější banka roku. Toto ocenění je odbornou porotou uděleno té bance, která udělala za posledních dvanáct měsíců největší krok vpřed, dosáhla nejvýraznějšího zlepšení ve svých službách a produktech. "Myslím si, že transformační proces, jímž jsme v loňském roce prošli, nám pomohl se vypořádat s většinou našich výrazných slabých stránek. Vůči svým zákazníkům a akcionářům jsme však zavázáni - svou činnost musíme neustále zlepšovat," uvedl dále Alexis Juan.

V hlavní kategorii Banka roku 2003 obsadila KB druhou příčku. Finanční skupina KB má rovněž druhý nejlepší penzijní fond v ČR a třetí nejlepší stavební spořitelnu.

Zdroj: Tisková zpráva Komerční banky

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ