Osobní účet eBanky je elektronicky propojen s ČP INVEST

19.11.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Od 12.11.2003 mohou klienti eBanky uzavírat smlouvu  s investiční společností ČP INVEST, a. s. pomocí elektronického podpisu.

eBanka tak pokračuje v rozšiřování možností Osobního účtu, který zvítězil v kategorii účet roku soutěže Banka roku 2003.

"Naším cílem je poskytnout klientům maximální šíři operací, které mohou pohodlně a jednodušeji obsluhovat bez nutné návštěvy pobočky. Propojení s ČP INVEST je dalším výsledkem této snahy," vysvětluje ředitel divize Interní a Externí komunikace eBanky Pavel Makovský.

Osobní účet eBanky, jenž patří mezi tzv. "chytré účty", umožní automaticky zhodnocovat volné prostředky, stačí jen nastavit požadované parametry. V rámci osobního účtu tak funguje Inteligentní termínovaný vklad (automatické převody nadlimitního zůstatku), služba Inteligentního inkasa (automatické udržování požadované disponibilní částky na účtu) i propojení osobního účtu s podílovým fondem ČP Investu. Systém v případě poklesu zůstatku pod zvolený limit sám doplní hotovost na běžném účtu zpětným převodem ze spořícího účtu nebo odkoupením podílových listů z Fondu. Osobní účet eBanky tak představuje optimální způsob využití finančních prostředků s okamžitou dostupností prostředků a maximálním zhodnocením. Paralelně klientům poskytuje pohodlnou obsluhu a jasný přehled o pohybech na účtu - veškeré zadané operace se uskuteční do pěti minut. Klient si vybírá, zda chce svůj účet sledovat pomocí služby Informuj mě!, dále může využít elektronický podpis či virtuální platební karty pro internetové platby.

Zdroj: Tisková zpráva eBanky

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ