Citigroup vyhlášena Nejlepší světovou internetovou bankou

15.12.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Citigroup a její dceřiné společnosti získaly celkem 32 ocenění udělených za danou zemi, region či globálně v kategorii spotřebitelského a korporátního bankovnictví.

Již druhým rokem po sobě je Citigroup vyhlášena  Nejlepší světovou internetovou bankou a Nejlepší světovou korporátní internetovou bankou podle hodnocení otištěného v prosincovém čísle časopisu Global Finance. Ve svém čtvrtém ročníku udělování cen za nejlepší světovou internetovou banku, Global Finance vyhlásil Citigroup rovněž  druhou nejlepší korporátní internetovou bankou v Jižní Americe, na Blízkém Východě, v Africe a ve Střední a Východní Evropě.  Banamex získala 11 cen za zemi, region a pod-kategorii a Citigroup Handlowy vyhrála dvě ceny za nejlepší online banku v Polsku a v oblasti východní a střední Evropy.  

Celkem získala Citibank 32 cen za danou zemi, region či globálně v kategoriích rozsahu produktové nabídky,  úspěchu při získávání a udržení si nových klientů,  migrace stávajících klientů na internetové distribuční kanály, využití internetu pro zkvalitnění byznysových procesů, snižování nákladů nebo jinou funkčnost poskytovaných služeb.  Finalisté byli vybráni hodnotící komisí složenou ze zástupců firem Deloitte and Touche, IBM Global Services, KPMG Consulting, Logica, MeridianGS a Tata Infotech.  Konečné rozhodnutí poté učinili samotní editoři  Global Finance.  

Citibank a.s. představila novou verzi internetového bankovnictví pro Českou republiku v listopadu letošního roku. Vedle řady dalších vylepšení poskytuje Citibank Online jako jediná na trhu internetovou obsluhu samostatného účtu spojeného s kreditní kartou.

Zdroj: Tisková zpráva Citibank 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ