ING Garance Plus On-line – životní pojištění, které se 100 % vyplatí!

12.03.2012 | , ING ČR
Tiskové zprávy


Chcete investovat, ale máte obavy o své úspory? Chcete spravovat své finance s jistotou, ale přesto vydělávat? Zajímavou alternativou pro vás může být investiční životní pojištění Garance Plus, které nabízí jistotu 100% návratnosti vložených prostředků.

Situace na světových finančních trzích je stále nejistá. V USA krachují banky, kolem eura a jeho budoucnosti panuje nejistota, konec krize se zdá být v nedohlednu a spořicí účty nabízejí stále nižší úroky. A termínované účty? Na těch jsou peníze příliš vázané – dostat se k nim bývá obtížné a hlavně drahé.

Garance Plus přináší jistotu i zajímavé zhodnocení

Chcete-li investovat s jistotou, ale přesto získat zajímavý výnos, investiční životní pojištění ING Garance Plus je ideálním produktem, na který se obrátit. Vaše peníze jsou investovány do akcií firem středního a východního regionu, které jsou v současnosti třikrát výnosnější než rozvinuté trhy.

„Výnos investice je navázán na výkonnost portfolia, které obsahuje koš významných akcií z regionu střední a východní Evropy (CEE). Ve výběru jsou zastoupeny pouze společnosti, které vytváření reálné produkty a poskytují služby. Váha akciového koše je upravována v závislosti na míře kolísání na akciových trzích. V případě, že se kolísání zvyšuje, je expozice do akcií zmenšena, a naopak,"  vysvětlila Renata Mrázová, generální ředitelka ING Pojišťovny. ING Garance Plus je navíc jako korunová investice zajištěna proti měnovému riziku.

Největší výhodou Garance Plus je zvolená investiční strategie, díky které jsou eliminovány výkyvy na akciových trzích, a tím je zabezpečena stabilita investice v čase.
Vývoj koše akcií řízený touto strategií za posledních 10 let ani jednou nezaznamenal záporný nebo nulový výnos. V 81 % případů pak měl koš akcií výnos vyšší než 4 %.
Podívejte se na výnosy po celé historické období.

 

Video: Zjistěte všechny výhody, které můžete s Garancí Plus získat.

Zjistěte více informací o Garanci Plus

Mezi další její výhody patří jednoduchost. Klient zaplatí pojistné na celé pětileté období najednou, díky čemuž mu odpadne povinnost starat se o pravidelné platby pojistného. Zároveň jsou uložené peníze kdykoliv k dispozici formou mimořádného výběru a klienti nad 55 let si mohou prostřednictvím Garance Plus zajistit snížení daňového základu až o 12 000 Kč ročně. A k jejímu uzavření – na rozdíl od jiných pojistných produktů – nepotřebuje ani posouzení zdravotního stavu.

 
Novinkou na českém trhu je i to, že pojištění Garance Plus můžete za pár minut sjednat online. Stačí pouze zvolit částku, kterou chcete investovat a vyplnit nezbytné údaje. Smlouvu vám následně doručíme a vy již jen uhradíte pojistné. Jednoduchý způsob, jak investovat bez dlouhých schůzek s poradcem, jen z pohodlí vašeho domova. Zřídit si smlouvu ještě nikdy nebylo tak jednoduché!

Sjednejte Garanci plus online!

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy