Nejlepší světová banka v oblasti financování vývozu a dovozu pro rok 2004

06.01.2004 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Časopis Global Finance vyhlásil vítěze soutěže o nejlepší světovou banku v oblasti financování vývozu a dovozu pro rok 2004

Mezinárodní finanční skupina Raiffeisen, do které patří také česká Raiffeisenbank a.s., získala ocenění časopisu Global Finance jako nejlepší banka v oblasti financování vývozu a dovozu pro rok 2004 ve střední a východní Evropě. Kritérii výběru byl objem transakcí, počet zemí, kde se transakce provádějí, kvalita nabízených služeb, konkurenceschopné ceny a využívání moderních technologií. Vydavatelé Global Finance vybírali vítězné banky společně s analytiky, členy vrcholového vedení společností a odborníky na nové technologie.

*******
Časopis Global Finance má ve 160 zemích více než 300 000 čtenářů. Mezi ně patří předsedové a prezidenti společností, generální ředitelé, vrchní a finanční ředitelé a další manažeři, kteří jsou odpovědni za investice a strategická obchodní rozhodnutí ve velkých celosvětových společnostech a finančních institucích. Global Finance se zaměřuje především na 8 000 nejvýznamnějších investorů, kteří kontrolují přes 80 procent všech aktiv, spravovaných profesionálním managementem.

Zdroj: Tisková zpráva Raiffeisenbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ