Zájem o ČSOB Kreditní karty si vynutil prodloužení kampaně

16.02.2004 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


ČSOB prodlužuje možnost získat její kreditní kartu s 50% slevou na poplatku za první rok o dalších 16 dní, až do 29. února.

Banka tak reaguje na zvýšený zájem o tento produkt, který se projevil znatelným nárůstem počtu vydaných ČSOB Kreditních karet. Zatímco koncem ledna projevilo každý den zájem o kreditní kartu kolem 70 občanů, v únoru se toto číslo prakticky zdvojnásobilo.

"Přestože leden bývá každoročně obdobím stagnace prodejů úvěrových produktů, kreditní karta, jak zájem dokládá,  není tolik sezónně ovlivněna. Její hlavní výhodou je možnost okamžitě čerpat finanční rezervu podle potřeby, aniž by držitel karty byl k vydávající bance vázán povinností vést u ní účet," sdělil Milan Tománek, výkonný ředitel Komunikace ČSOB. Od dubna 2003, kdy ČSOB začala kreditní karty s úvěrovým limitem až čtvrt milionu korun vydávat, prodala bezmála 9 tisíc těchto produktů.

ČSOB Kreditní karta se vydává do šesti pracovních dnů s poplatkem 200 Kč za první rok aktivace, přičemž není třeba mít zřízený účet u ČSOB. Nabízí 45-denní bezúročné období, které umožňuje využívat zadarmo peníze banky a současně úročit vlastní prostředky na jiném bankovním účtu. S ČSOB Kreditní kartou je možné platit také v zahraničí, a tak její majitel přivítá její spojení s cestovním pojištěním i pojištěním při ztrátě či krádeži. Vedení účtu k ČSOB Kreditní kartě a zasílání výpisů je zdarma. "Vývoj na trhu ukázal, že takto nastavené vlastnosti kreditní karty naši klienti oceňují. Budoucnosti tohoto produktu přisuzujeme velkou váhu," domnívá se Milan Tománek.

Zdroj: Tisková zpráva ČSOB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ