Poštovní spořitelna nabízí výhodnější úvěrové produkty

18.02.2004 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Úvěrové produkty se stávají pro čím dál tím více Čechů vhodnou alternativou řešení finančních starostí.

Ať se již jedná o povolené přečerpání účtu, kreditní kartu či spotřebitelský úvěr.  Poštovní spořitelna nyní nabízí svým klientům vybrané úvěrové produkty ještě výhodněji.

Od 16.2.2004 do konce března 2004 mají klienti PS možnost využít poplatkových prázdnin na spotřebitelské úvěry - to znamená, že jim nebude účtován poplatek za  poskytnutí úvěru, jehož výše je standardně 1% z poskytované částky,   minimálně 300,- Kč a maximálně 3 500,- Kč. Tuto částku tedy klient ušetří, pokud se rozhodne čerpat spotřebitelský úvěr v nadcházejících šesti  týdnech.

Do 14. 3. 2004 také platí poplatkové zvýhodnění pro Kreditku Poštovní spořitelny. Kreditní karta je pro české zákazníky stále nejméně využívaným úvěrovým produktem. Přitom její obliba v zemích západní Evropy a Severní Ameriky je obrovská. Poštovní spořitelna nyní nabízí možnost pořídit si její Kreditku s 50% slevou z ročního poplatku za vedení karty. Ten činí 400,- Kč za rok, v současné době tedy pouze 200,- Kč za rok.

Kreditka Poštovní spořitelny je mezinárodní embosovaná karta určená jak klientům tak i těm, kteří jí chtějí získat bez nutnosti vést u Poštovní spořitelny svůj účet. Držitel Kreditku  může využít jak k nákupům na úvěr , tak i k hotovostním výběrům v tuzemsku a v zahraničí. Na oboje čerpání se vztahuje  45 denní bezúročné období. Úvěrový limit je poskytován až do výše 250 000,- Kč.

Zdroj: Tisková zpráva Poštovní spořitelny

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ