Martin Konrád bude novým generálním ředitelem FTV Prima

12.12.2012 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 12. prosince (ČTK) - Novým generálním ředitelem FTV Prima bude od února příštího roku Martin Konrád, který v televize aktuálně působí na pozici obchodního ředitele. Současný generální ředitel FTV Prima Marek Singer začátkem roku 2013 přejde do vedení Modern Times Group (MTG), která je spoluvlastníkem televize Prima. Informaci, kterou dnes přinesl server MediaGuru.cz, Konrád na dotaz ČTK potvrdil.

Konrád dnes ČTK řekl, že do funkce by měl nastoupit začátkem února. Prima už dříve uvedla, že Singer jako generální ředitel bude působit až do okamžiku, než po něm tuto roli převezme jeho nástupce. V MTG bude Singer zodpovědný za řízení aktivit v rámci volně šířených televizních stanic v Estonsku, Litvě, Lotyšsku, Bulharsku, Maďarsku a České republice, stejně jako placených televizních služeb a rádií v Pobaltí.

Konrád v letech 1996 až 2006 působil jako obchodní ředitel media zastoupení Regie Radio Music, které patří do mediální skupiny Lagardere Active ČR. Poté další dva roky zastával funkci generálního ředitele vydavatelství Metro ČR, odkud přešel do FTV Prima, kde jako obchodní ředitel působí od roku 2008.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK