Finanční produkty přes internet se slevou

12.05.2004 | , Finance.cz
FinTriky


Uvažujete o uzavření pojištění nebo stavebního spoření? Ano! A napadlo vás třeba využít internet a zkusit uzavřít finanční produkty právě pomocí něj? Ptáte se proč? Nejen že vám ušetří čas a běhání, ale většinou získáte i nějakou odměnu.

Téma tohoto týdne: Internet šetří čas i peníze

Pomocí internetu lze v současné době téměř cokoli. Zajistit si dovolenou, koupit nový spotřebič do domácnosti, najít si práci nebo třeba uzavřít některý z finančních produktů. A právě finančním produktům a jejich uzavírání pomocí internetu se budeme v našem článku věnovat podrobněji.

Asi není dobré tvrdit, že všechny produkty je výhodné uzavírat pomocí internetu. Některé jsou natolik složité a spletité, že je dobré pokud vám může jejich záludnosti i přednosti vysvětlit někdo, kdo vám dokáže také odpovědět na všechny vaše otázky. Na základě tohoto rozboru se pak rozhodujete, zda si produkt uzavřete či nikoli. Ale na druhé straně existuje i dost takových produktů, pro které lze uzavření pomocí internetu doporučit. Jedná se především např. o penzijní připojištění, stavební spoření nebo třeba cestovní pojištění. U posledně jmenovaného produktu navíc díky  internetu můžete stihnout pojištění uzavřít na poslední chvíli, kdy už jsou všechny pobočky uzavřeny a podstatě jinou možnost nemáte.

Proč využít internet u cestovního pojištění je celkem jasné, ale jaké výhody má internet u jiných produktů?  Asi největší předností je  možnost uzavření a získání informací přímo od stolu pomocí počítače. Další výhodou je to, že při uzavření produktů pomocí internetu většinou klient ušetří. Dost často klient získá nějakou prémii nebo má slevu na poplatku za uzavření smlouvy či slevu na pojistném. A to již stojí za to.

K uzavření na internetu vedou dvě cesty:

  • Navštívit přímo internetovou stránku instituce. Na této stránce vyhledat uzavření produktů a produkt uzavřít.
  • Nebo využít nabídky serverů, které prodávají finanční produkty z různých oblastí a od různých institucí. Také náš server nabízí tuto možnost. Na stránce https://prodej.finance.cz najdete nespočet produktů a je jen na vás, co si vyberete. A jak již bylo řečeno výše, i nějakou tu odměnu můžete získat. Více informací hledejte na https://prodej.finance.cz.   

Další finanční tipy a triky najdete na http://www.finance.cz/aktuality.

Autor článku

Elena Ondrová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FinTriky