GE Money překvapila bezplatným účtem a bezúročnou kreditní kartou

21.03.2014 | , GE Money Bank
Komerční sdělení


Závěr letošní mírné zimy provázely příjemné změny v nabídce GE money Bank. S 250 pobočkami a 700 bankomaty je rovnocenným konkurentem velkých bankovních domů, ale přesto si udržuje moderní trend a reaguje na nabídky nízkonákladových bank. V uplynulých měsících představila jako novinku kreditní kartu MoneyCard Plus s ročním pardonem na poplatky a před několika dny překvapila novým bezplatným účtem Genius  Free & Flexi.

Běžný účet Genius  Free & Flexi bez poplatků

 Posledně jmenovaný produkt je zacílen zejména na klienty velkých bank, kteří dnes platí stovky korun měsíčně za transakce a položky na svém běžném účtu. Pokud mají příjem vyšší než 7 000 Kč měsíčně, nový osobní běžný účet Genius Free & Flexi je na příchozích a odchozích platbách nebude stát ani korunu. Zdarma jsou i čtyři výběry z bankomatů GE Money Bank, elektronický výpis, platební karta, platební nálepka, možnost uložit platební kartu přímo do svého mobilu nebo vedení kontokorentu Flexikredit. V případě nesplnění podmínky minimálního měsíčního příjmu si banka bude účtovat 149 Kč. S tím, že má klient na vyzkoušení účtu dva měsíce, kdy tento poplatek při nižším příjmu nebude účtován. Klient má mezitím dostatek času, aby zařídil vše potřebné k převedení pravidelných plateb na svůj nový účet u GE Money. Touto nabídkou bezplatného běžného účtu může oslovit většinu klientů na bankovním trhu a zejména ty, kteří v současnosti nejsou spokojeni s kvalitou a cenou služeb své banky.

Kreditní karta MoneyCard Plus s ročním pardonem na poplatky

Do konce března láká GE Money Bank zájemce o využívání výhod kreditních karet na rok bez poplatků za jejich vedení. Každý, kdo si zažádá o novou kreditní kartu MoneyCard Plus, získá bezúročné tří měsíce nákupů. Takže za své nákupy může zaplatit bance teprve až po čtvrt roce utrácení. Takový produkt je vhodný zejména pro plánované nákupy nutných domácích spotřebičů či nábytku, na jejichž pořízení je možné ušetřit ze třech výplat. Následně pak klienti budou využívat standardních bezúročných období obvyklých u většiny kreditních karet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení