ProAuto s úrazovým připojištěním dětí zdarma

06.11.2014 | , Wüstenrot
Komerční sdělení


Držte pevně v rukou volant i bezpečí svých nejbližších. Doporučujeme povinné ručení ProAuto se zvýšeným limitem a úrazovým pojištěním dětí zdarma.

Z produktového hlediska není letošní rok na novinky povinného ručení příliš bohatý. Současným trendem je nabídka různých připojištění, případně vyšších limitů a také úpravy asistenčních programů. Pojišťovny dále pracují především na segmentaci a stanovení co nejpřesnější ceny zohledňující riziko jednotlivého klienta.

Úrazové pojištění dětí zdarma 

Podzimní novinkou povinného ručení Wüstenrot ProAuto je úrazové pojištění pro děti zdarma. Sjedná-li si majitel vozu povinné ručení on-line na www.wustenrot.cz, získává toto připojištění automaticky.  

Kdo si chce být ale opravdu jist, že bude v případě nehody dostatečně ochráněn, doporučujeme uzavřít povinné ručení se zvýšeným limitem pojistného plnění na 70/70 milionů korun. Právě k němu poskytuje Wüstenrot úrazové připojištění dětí zdarma s pojistnou částkou 100 000 korun. 
Připojištění i na škody na vlastním vozidle

Obecně platí, že škody vzniklé při dopravní nehodě na vlastním vozidle pojišťovna z povinného ručení nehradí a za tímto účelem je třeba mít sjednáno havarijní pojištění.

 S povinným ručením ProAuto může mít klient Wüstenrotu díky připojištěním pojištěno i vlastní vozidlo. Kromě  velmi často využívaného připojištění skel lze sjednat také riziko živelných událostí a střetu se zvířetem za paušální roční částku 700 korun.

Řidiči, kteří se obávají rizika odcizení, si k povinnému ručení ProAuto mohou sjednat připojištění odcizení vozidla.

Velmi obvyklým připojištění je i úrazové pojištění osob. Wüstenrot ho nabízí na celkovou částku 1 milion korun.

Autonehoda2_400x_225


Atraktivní bonusy a slevy až 60 % procent 

Za bezeškodní průběh přiznává Wüstenrot u povinného ručení již po dvou letech 30% bonus, maximální bonus činí 60 procent a klient ho získá po 120 měsících jízdy bez nehod.

Zajímavá je také tzv. multisleva. Wüstenrot ji poskytuje u povinného ručení sjednaného na další (až tři) auta v rodině ve výši bonusu přiznaného u prvního pojištěného vozu. 

Asistenční služba pomáhá nejen v případě nehody 

Wüstenrot poskytuje svým klientům komplexní asistenční služby, které lze rozšířit i na poruchy způsobené pochybením řidiče, jako je nedostatek pohonných hmot, zabouchnutí klíčů, vybití baterie apod.

Povinné ručení ProAuto on-line

Wüstenrot má na svých webových stránkách velmi návodný kalkulátor, díky kterému si každý majitel vozu může povinné ručení snadno a rychle spočítat. On-line lze povinné ručení uzavřít jak prostřednictvím internetu na www.wustenrot.cz , tak na bezplatné telefonní lince 800 22 55 55.

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení