BusinessInfo.cz pomůže s daněmi i při vyplňování přiznání

02.03.2015 | , BusinessInfo.cz
Komerční sdělení


Chcete se dozvědět, jak správně platit daně, jaké nové povinnosti se od letošního roku týkají plátců daně z příjmů nebo jak spolehlivě a bez chyb vyplnit daňové přiznání?

Jak na daně v roce 2015

Portál BusinessInfo.cz připravil pro své čtenáře speciál „Daně z příjmů v roce 2014“ (http://www.businessinfo.cz/dane2014). Najdete v něm kromě všech důležitých informací také podrobný návod, jak postupovat při vyplňování daňových formulářů i přehledů o příjmech a výdajích pro účely sociálního zabezpečení a zdravotního pojištění.
Vyznat se v jednotlivých částech růžového tiskopisu umožní OSVČ text „Poradíme vám: Jak na daňové přiznání řádek po řádku“ (http://www.businessinfo.cz/priznani), který je přehledně rozdělen podle oddílů a věnuje se i přílohám.

Zároveň si můžete ze stránek BusinessInfo.cz stáhnout klasické tiskopisy i formuláře v elektronické podobě, stejně jako přehledy o příjmech a výdajích pro Českou správu sociálního zabezpečení a přehledy pro zdravotní pojišťovny. 


Co nepřehlédnout při výpočtu daně

V sekci „Nepřehlédněte při výpočtu daně“ (http://www.businessinfo.cz/cs/clanky/special-dane-z-prijmu-za-rok-2014-61049.html#vypocet-dane) pro vás portál BusinessInfo.cz připravil souhrn nejčastějších otázek plátců daně a odpovědí na ně ze strany Finanční správy ČR. 

Podnikatelé, kteří si vyplňují daňová přiznání sami a nevyužívají služeb daňového poradce, ocení i daňovou kalkulačku, která jim na základě výdajů vypočítá výši daňového základu i výsledné daně. 

Kompletní daňový servis

Ve speciálu Daně z příjmů za rok 2014 najdou podnikatelé rovněž všeobecné informace k dani z příjmu právnických i fyzických osob. Stručný výčet nejdůležitějších pasáží zákona vám může pomoci lépe se zorientovat v tom, kdo všechno má povinnost daň zaplatit, které příjmy jsou touto daní zatíženy, případně jaké jsou její sazby a termíny její splatnosti. 

K jakým daním jsou v roce 2015 vyžadovány daňové povinnosti? Pod který finanční úřad spadáte či jak postupovat při zjištění chyby v daňovém přiznání? I na to najdete odpověď na portálu BusinessInfo.cz

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení