Black Tie není černá kravata

13.04.2015 | , Vysoká škola finanční a správní
Komerční sdělení


Další fórum na Vysoké škole finanční a správní se konalo 9. dubna 2015 a věnovalo se odívání a etiketě. Vystoupili Cyril Svoboda a Eliška Přibáňová.

Fórum nazvané Odívání a etiketa v diplomatické a obchodní praxi poučilo návštěvníky nejen o povinnostech hostitele nebo typech předepsaných oděvů, ale zejména je ujistilo, že i v dnešním uvolněném a uspěchaném světě mají protokol a dress code svoje nenahraditelné opodstatnění.

navstevnici_forum_etiketa

Na úvod Eliška Přibáňová, z luxusního pánského krejčovství GALARD, shrnula základní pravidla dobrého dojmu, poučila nás o jednotlivých dress codech a typech předepsaných oděvů a čelila celé řadě dotazů ze strany diváků. Cyril Svoboda, který byl zdržen zpožděným letem, musel svoji přednášku přizpůsobit časovým možnostem svým i svých posluchačů, přesto bylo jeho vystoupení plné vtipných bonmotů a užitečných rad. Diskuse se poté točila nejen okolo protokolu, ale i okolo jeho Diplomatické akademie. Celým odpolednem opět provázel šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl. Pořadatelem akce byl GALARD FASHION s. r. o., organizátorem Vysoká škola finanční a správní.

Z celého setkání pořizovala univerzita on-line přenos pro Twitter. Pro ty, kteří se ještě k profilu univerzity (@VSFS_Praha) nepřipojili, přikládáme hlavní postřehy z celého setkání . 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení