Revoluce na finančním trhu: Axiory - první profesionální broker u nás s revolučními obchodními podmínkami přichází!

22.06.2015 | , FXstreet.cz
Komerční sdělení


S velkou radostí vám oznamujeme, že na finanční trh v Čechách a na Slovensku přichází první profesionální broker s revolučními podmínkami k obchodování! Finanční trh tak zažívá podobnou revoluci, jakou nedávno zažil trh bankovnictví. Také již bylo na čase!

axiory_15062015

Mezinárodní společnost s českými kořeny, společnost Axiory, s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí od dnešního dne působí i v České republice a na Slovensku, přináší zde vysoké standardy přesahující úroveň standardů mnoha profesionálních světových brokerů. Už se nemusíte střetávat s nekalými praktikami běžných retailových brokerů, kteří působí v České republice a na Slovensku.

Tradeři při hledání ziskových strategií absolutně zapomínají na to, že na finančních trzích lze dosahovat ziskových výsledků pouze s opravdu kvalitní exekucí (brokerem), kterých je na světě bohužel velmi málo. Právě na základě našich vlastních zkušeností s tradingem jsme vybudovali profesionálního brokera na světové úrovni s jedinečným přístupem, ke každému obchodníkovi a s cílem poskytovat skutečné férové prostředí pro obchodování tvořící nezbytný předpoklad pro ziskový trading.

Axiory proto poskytuje pravé STP / DMA / ECN obchodní účty s přímým připojením na mezibankovní trh. Veškeré transakce odesíláme k realizaci na pravý mezibankovní trh, čímž vylučujeme střet možných zájmů mezi brokerem a klientem, jako je tomu běžně zvykem u většiny ostatních brokerů (nejen Dealing Desk ale i většiny brokerů typu STP a ECN).
Model většiny brokerů "dáme Vám lákavý bonus a poté neférové obchodní podmínky" je pro nás absurdní a NIKDY nám nebude vlastní!  

V Axiory věříme v dlouhodobé partnerství mezi obchodníky a brokerem, které musí být FAIR PLAY. Drtivá většina traderů si totiž neuvědomuje, že náklady na obchodování netvoří zdaleka pouze spread / komise, ale ještě mnohem důležitější jsou umělé skluzy při realizaci obchodů, záměrné opožďování realizace obchodních pozic, rekotace, lovení Stop-Lossů apod. To všechno rapidně zvyšuje náklady na obchodování a znemožňuje traderům dosahovat očekávaného zisku. S tím jsme se jako tradeři setkali nejen u brokerů typu market maker, ale také u brokerů, kteří rezolutně prohlašují, že jsou ECN nebo STP, a přitom tyto praktiky neustále s oblibou používají! Již nikdy více!

300x300_2_banner_15062015Mezi naše standardy patří moderní technologie realizace obchodních příkazů, jelikož rychlé a kvalitní plnění obchodních příkazů v dnešní době představuje základní stavební kámen úspěšné obchodní strategie. Naše technologie využívají obchodníci z investičních fondů na institucionální úrovni a nyní tyto technologie zpřístupňujeme také všem traderům, kteří  neberou trading jako hazard, ale skutečný byznys! Bleskově rychlými technologiemi získáte důležitý náskok před všemi ostatními tradery. 

Veškeré vložené prostředky obchodníků a investorů jsou oddělené od firemních prostředků a náš brand Axiory  je registrován u ČNB, NBS a CySecu. Společnost je pojištěna proti úpadku. Depozity se provádějí buď platební kartou či vkladem na český bankovní účet v PPF bance, kde je pojištěn zákonem o bankách, čímž zajišťujeme vysokou transparentnost, bezpečnost a rychlé vyřizování vkladů a výběrů. Samozřejmostí je pak obchodní účet vedený v českých korunách, či v jiných světových měnách (euro či americký dolar).

Každému traderovi nasloucháme a vycházíme maximálně vstříc. Pro klienty jsme připravili exkluzivní podporu skládající se z aktivních profesionálních traderů, rozsáhlé možnosti vzdělávání včetně e-booku obsahující know-how úspěšných obchodníků zdarma ke stažení zde. Pro osobní setkání s klienty jsme také připravili kancelář v centru Prahy.

Navštivte http://www.axiory.cz/profesionalni-broker a staňte se součástí revoluce!

Kontakt
Axiory Europe, Revoluční 7, 110 00 Praha 1 - Staré Město
Jaroslav Tupý - ředitel pražské pobočky Axiory Europe
jtupy@axiory.eu, +420 228 882 352
www.axiory.cz

Axiory Europe je brokerská značka, vlastněná a provozovaná společností R Capital Solutions Ltd., Markou Botsari 3, 3040 Limassol, licencovanou kyperskou investiční společností, regulovanou CySEC, číslo licence: 246/14.



Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení