Firemní auta pod Kunětickou horou

31.08.2015 | , Club 91
Komerční sdělení


Tour de Fleet 2015, šňůra setkání odborníků na správu vozových parků ve firmách organizovaná časopisem FLEET firemní automobily, vstupuje pardubickým Dnem s Fleetem do své druhé poloviny, a vlastně poprvé v tomto roce se vrací na místo, které již fleetové setkání zažilo. V Pardubicích pod Kunětickou horou se koná již pošesté, a není to náhoda. Dobrá dostupnost z různých koutů republiky, příjemné místo, vstřícnost hostitelů z golfového resortu Kunětická hora – a našly by se i další důvody, proč si fleetařky a fleetaři tuto akci tolik oblíbili.

Dva týdny před akcí byly přihlášeny téměř tři stovky hostů včetně členů poroty ankety Hankook Firemní auto roku 2015, takže návštěvností bude tento Den s Fleetem letos zřejmě rekordní. Je to logické – na všech třech předchozích místech pořadatelé fleetové akce teprve představovali a cílili především na místní firmy. Pardubice si z historických důvodů zachovají více „celonárodní“ charakter. Již teď je prakticky jisté, že cíl, přivést na Dny s Fleetem a závěrečný Fleet Festival Praha 1000 a více zástupců českých fleetových firem, se podaří naplnit. Tour de Fleet 2015 tak beze zbytku naplňuje svůj záměr a cíl, stát se hodnotnou obchodní a komunikační platformou pro prodej a správu firemních aut.

_MG_9038

V dopoledním přednáškovém bloku zazní šest odborných přednášek a k nim ještě přibudou v odpoledních hodinách dva firemní workshopy. Testovací jízdy budou dopoledne vyhrazeny pro členy poroty ankety o Hankook Firemní auto roku, zatímco odpoledne bude více než stovka testovacích vozů k dispozici všem účastníkům akce. Podrobný program akce včetně anotace k přednáškám a profilu řečníků bude k dispozici na webu ifleet.cz 4. září 2015. Na akci je stále možnost se přihlásit pomocí přihláškového formuláře na webu časopisu FLEET www.ifleet.cz.

Následný program Tour de Fleet 2015 zahrnuje Den s Fleetem v Starém Městě u Uherského Hradiště (1. října) a celá akce pak vyvrcholí konferencí Fleet Festival Praha s vyhlášením výsledků anket ALD Automotive Fleet Awards a Hankook Firemní auto roku 2015.

I veřejnost může hlasovat o nejoblíbenější Firemní auta roku ve speciální kategorii na internetu, a to na adrese www.firemniautoroku.cz

Firmy mohou též bezplatně nominovat své produkty a služby do ankety ALD Automotive Fleet Awards pomocí formuláře na adrese www.fleetawards.cz

Den s Fleetem 2015 – Pardubice

Celostátní setkání manažerů pro pořizování a správu vozových parků a dodavatelů odvětví
Datum konání: 10. září 2015
Program od 9:30, registrace od 8:30
Golf & Spa Resort Kunětická hora
Dříteč 155
533 05 Dříteč
www.grkh.cz

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení