Volksbank – nový WEB na známé adrese www.volksbank.cz

01.03.2005 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Volksbank CZ představuje veřejnosti své zbrusu nové webové stránky na adrese www.volksbank.cz. Nová internetová prezentace nabízí moderní přitažlivý design, přehlednou strukturu a intuitivní navigaci ...

... s využitím interaktivních prvků a zcela splňuje nároky na kvalitní stránky bankovního ústavu. Novou prezentaci vytvořila v rámci širší spolupráce společnost ET NETERA.

Informace o všech produktech a službách banky jsou přehledně roztříděné podle obecné šablony, která se prolíná celými stránkami. Produkty a služby jsou jasně rozčleněny do čtyř základních kategorií dle typu zákazníka. Na úvodní stránce jsou navíc umístěny nové odkazy, které urychlí přístup k aktuálním informacím a internetovému bankovnictví.

Novinkou webových stránek Volksbank je začlenění interaktivních prvků a aplikací. Stránky nabízejí fulltextové vyhledávání, možnost zadání emailového dotazu nebo třeba hypoteční kalkulačku. Tyto služby zrychlí a zpříjemní klientovi komunikaci s bankou, která mimochodem co do reakcí na emailové dotazy patří k nejpohotovějším bankovním ústavům v ČR.

„Redesign webových stránek je jednou z mnoha novinek, které jsme pro letošní rok připravili. Naše nové stránky jsou výrazně lepší, než byly ty minulé, a věříme, že jejich současná podoba plně uspokojí naše stávající i potenciální klienty. Nové stránky jsou nejen graficky moderněji řešené, ale díky logickému členění informací se na nich klient lépe zorientuje a mnohem rychleji se tak dostane k požadované informaci,“ řekl Petr Žibřid, specialista marketingu Volksbank CZ.

Redesignem webových stránek byla koncem minulého roku v rámci širší spolupráce pověřena společnost ET NETERA www.etnetera.cz. CMS systém jNetPublish, který společnost sama vyvinula a na němž novou prezentaci postavila, umožňuje Volksbank především spravovat její obsah vlastními silami. V dalším plánu pak umožní rozvoj prezentace do budoucna, např. rozšíření o další on-line služby nebo např. integraci intranetové části s návazností na prezentaci na internetu.

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ