DOVOLENÁ 2016 - Chorvatsko se vyprodává jako první

01.02.2016 | , CK Vítkovice Tours
Komerční sdělení


Už nyní lze předpokládat, že Chorvatsko v nadcházející letní sezóně obsadí z hlediska zájmu turistů první místo v Evropě.

Stačí pohled do loňských statistik a je jasné, že už rok 2015 posunul Chorvatsko na vrchol vyhledávaných turistických destinací. V oblasti turistického ruchu země zaznamenala nárůst více než o 9%. Letoviska na Jadranu přilákala dokonce o 10% českých turistů více, než v uplynulých letech. A letošní rok? Zvýšený zájem turistů zaznamenávají všechny cestovní kanceláře. Výhodou je proto co nejrychlejší výběr letní dovolené. Zejména u takové cestovní kanceláře, která má v oblasti dobré kontakty a dostatečné množství ubytovacích kapacit. 
Podle Martina Lehockého, výkonného ředitele cestovní kanceláře Vítkovice Tours, která se již 25 let specializuje na oblast Jadranu, už prodej first minute zájezdů naznačuje, že letos můžeme skutečně očekávat rekordní sezónu.

„Od října 2015, kdy jsme oficiálně spustili nabídku first minute zájezdů na Jadran , se projevuje obrovský zájem nejen o Chorvatsko, ale i Černou Horu a další pobytová místa na jadranském pobřeží,“ říká Martin Lehocký. „Tento vývoj jsme s ohledem na celkovou situaci nejen v Evropě, ale i ve světě očekávali. 


Horizont_okol__

Proto jsme se na zvýšený zájem o tyto destinace důkladně připravili. Nabídku jsme rozšířili na více než 550 pobytových míst podél celého jadranského pobřeží, a to ve všech kategoriích ubytování. Zájemci o dovolenou na Jadranu si tak můžou vybrat ze stovek hotelů, penzionů, apartmánů, kempových domků nebo lodí. Ve vybraných místech jsme navíc zajistili i oblíbené rodinné balíčky za zvýhodněnou cenu s možností ubytování až 3 dětí zdarma. 
fotka finance.cz1_1


Dovolená samozřejmě začíná dopravou do vybraného pobytového místa. Pro všechny zájemce o autobusovou přepravu jsme zajistili expresní linku s nástupem v Ostravě, Brně, Praze a Českých Budějovic přímo na Makarskou Riviéru, a to bez dalších zastávek. Zavádíme i zvýhodněné cenové podmínky pro malé skupiny s 8 a více osobami. Je logické, že zvýšená poptávka s sebou nese i nutnost personálního posílení delegátů Vítkovice Tours v pobytových místech, případně technických průvodců v našich autobusech.“
VCCR_podpis


CK Vítkovice Tours, která byla letos už podruhé vyhlášena nejlepší cestovní kanceláří roku, hlásí už dnes v určitých termínech vyprodané zájezdy! Zvýšený zájem je patrný i u leteckých zájezdů do Bulharska nebo na Krétu.  Podle zaměstnanců CKVT se na ně zájemci o klidnou a bezpečnou dovolenou u moře stále více ptají. Z tohoto důvodu cestovní kancelář rozšířila i leteckou přepravu. Zajistila také možnost odletu i v jiné dny, než je dosavadní sobota. 
Podle posledního vývoje zájmu o nákup zájezdů v létě 2016 lze očekávat, že destinace jako jsou Chorvatsko, Černá Hora, Bulharsko, Itálie nebo Kréta budou jednoznačně tahouny letošní turistické sezóny. Důležité je proto na nic nečekat. Vybírat svou dovolenou včas a zajistit si svůj letní pobyt v dostatečném předstihu. 

CKVT_728x90_vyprodej_CZ



500x250_chorvatsko

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení