Díky přímému bankovnictví lze dobít kredit

13.04.2005 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


S rozvojem komunikačních technologií dochází i k rozšiřování nabídky bankovních produktů. Prostřednictvím přímého bankovnictví lze nyní dobíjet i třeba kredit na vašem mobilním telefonu.

Každý rok banky zaznamenávají rostoucí zájem veřejnosti o produkty přímého bankovnictví. Tuto skutečnost potvrzují i výsledky Živnobanky, které ukazují, že alespoň jeden kanál přímého bankovnictví v současné době využívá celkem 23 procent jejich retailových klientů, což představuje meziroční nárůst 44 procent.

Proto se Živnobanka rozhodla rozšířit svou nabídku stávajících produktů o novou službu, a to o možnost nabíjení předplacených Twist karet prostřednictvím kanálů přímého bankovnictví. Její klienti tak v současnosti mohou využít internetového bankovnictví NetBanka, telefonního bankovnictví TeleBanka nebo GSM bankovnictví MiniBanka k dobíjení předplacených karet všech tří operátorů působících na českém trhu (Twist karta, Go karta, Oskarta).

Klienti mohou dobíjet Twist kartu a Go kartu v libovolném rozmezí od 200 do 9999 Kč. U Oskarty mohou klienti dobíjet kredit ve vybraných částkách od 250 do 2400 Kč.

Autor článku

Lukáš Buřík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ