Poštovní spořitelna nabízí úvěr bez poplatků za vyřízení a Kreditku bez poplatků za vedení

21.09.2005 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna usnadnila klientům možnost získat úvěr. Pokud klienti zažádají od 22. září do konce listopadu o Spotřebitelský úvěr, získají ho bez poplatků za vyřízení. Mohou tak ušetřit až 3500 Kč. Nejpopulárnější úvěrový produkt z nabídky Poštovní spořitelny tak získává pro klienty ještě větší atraktivitu. Bez poplatku za roční vedení získají klienti také Kreditku Poštovní spořitelny, stačí pokud si o ni zažádají od 22. září do konce listopadu.

Úsporu mezi 300 Kč a 3500 Kč nabízí Poštovní spořitelna všem klientům, kteří zažádají o Spotřebitelský úvěr v období mezi 22. zářím a 30. listopadem. „Neúčelový Spotřebitelský úvěr je z hlediska objemu půjčených prostředků nejpopulárnější úvěrový produkt Poštovní spořitelny. Objem prostředků, které si klienti půjčili, dosahuje bezmála miliardy korun – přesněji 973 milionů Kč ke konci srpna. Tím, že nabízíme úvěr bez poplatků za vyřízení, chceme klientům ještě více usnadnit cestu k penězům,“ prohlásil Miroslav Seidl, ředitel obchodu Poštovní spořitelny. 

Na popularitě mezi klienty si získává také Kreditka Poštovní spořitelny. „Růst objemu půjček u Kreditky Poštovní spořitelny je velmi dynamický. Jen od začátku roku do 30. srpna dosáhl 30 %. Chceme klientům dále ukazovat jednoduchost a výhodnost tohoto produktu. Pokud o Kreditku Poštovní spořitelny zažádají klienti do konce listopadu, získají roční vedení zdarma,“ řekl Miroslav Seidl. „Kreditní karta je určitě produkt, kterému patří budoucnost,“ dodal Miroslav Seidl.

Poplatek za vyřízení Spotřebitelského úvěru činí za běžných podmínek 1 % z požadované částky úvěru, minimálně 300 Kč a maximálně 3500 Kč. Poplatek za roční vedení Kreditky Poštovní spořitelny činí za běžných podmínek 400 Kč. Klienti, kteří si zřídí oba produkty, mohou tedy získat slevu až 3900 Kč.

Poštovní spořitelna nabízí široké portfolio úvěrových produktů, které umožňuje klientům vybrat si vždy ten produkt, který nejlépe odpovídá jejich životní situaci. Nejpopulárnější z hlediska objemů jsou Spotřebitelské úvěry, z hlediska počtů pak Povolené přečerpání účtu, tzv. kontokorent. Ke konci srpna je využívalo 173 000 klientů. „Klienti obecně preferují produkty, u nichž nemusí přesně dokladovat, na co peníze použijí. Proto jsou na prvních dvou místech v oblibě neúčelový spotřebitelský úvěr a kontokorent,“ upřesnil Miroslav Seidl. Nejvyšší dynamiku růstu pak zaznamenává Kreditka Poštovní spořitelny.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy