Fio výrazně snižuje poplatky

14.10.2005 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio, burzovní společnost, a.s., největší český on-line broker, který zprostředkovává obchodování s akciemi na trzích v ČR, USA a SRN, oznamuje snížení poplatků.

Fio, burzovní společnost, a.s. se drží své strategie nabízet klientům vysokou kvalitu služeb při trvale nejdostupnějších cenách na českém trhu. S platností od 11.10.2005 vyhlašuje společnost nový ceník základních služeb. Změny se projevují zejména v segmentu KOBOS Burzy cenných papírů Praha, a.s., který je nejvíce využívaný trh pro drobné české investory. Minimální poplatek za obchod se snižuje na  60 Kč a do objemu obchodu 100.000 Kč je poplatek nově 0,6 %. Ve druhém objemovém pásmu od 100.000 Kč do 250.000 Kč se poplatek snižuje na 0,5 % +100 Kč a snížení se promítá i do dalších pásem.

Významné změny doznal také poplatek pro největší evropský akciový trh Xetra, kde Fio získala v loňském roce členství jako první z českých obchodníků s cennými papíry. Minimální poplatek na tomto trhu se snižuje z dosavadních 11,95 EUR na  9,95 EUR.

Toto výrazné snížení poplatků není nijak časově omezeno a platí pro všechny klienty Fio, burzovní společnosti, a.s.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy