K hypotéce nyní klienti získají pojištění schopnosti splácet na 6 měsíců zdarma

03.11.2005 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Klienti, kteří s GE Money Bank uzavřou smlouvu o hypotečním úvěru s pojištěním schopnosti splácet od POJIŠŤOVNY CARDIF PRO VITA, získají nyní 6 měsíců tohoto pojištění zdarma.

Nabídka platí pro smlouvy uzavřené od poloviny října až do konce roku 2005 a vztahuje se na všechny nabízené typy hypoték – včetně Hypotéky naopak, tedy hypotéky se schválením před výběrem nemovitosti.

Hypoteční úvěr je dlouhodobý závazek a poměrně velká část klientů si k němu proto zřizuje právě pojištění schopnosti splácet. Ochrání je totiž při invaliditě, úmrtí či pracovní neschopnosti, v rozšířené variantě i v případě ztráty zaměstnání. Cílem naší současné nabídky, která platí pro smlouvy uzavřené do konce letošního roku, je posílit zájem klientů o tuto službu,“ vysvětlil manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank Stanislav Rokos

Nabídka 6 měsíců pojištění zdarma se vztahuje na všechny nabízené typy hypotečních úvěrů GE Money Bank – Standard, Premium a Optimum. Klienti mohou této nabídky ale využít i u Hypotéky naopak - tedy hypotéky Standard či Premium se schválením před výběrem nemovitosti.

Pojištění schopnosti splácet hypoteční úvěr od společnosti POJIŠŤOVNA CARDIF PRO VITA je speciálně připravený produkt v návaznosti na hypoteční úvěr GE Money Bank. Zajišťuje snadné vyřízení přímo s hypotečním bankéřem, široký rozsah pojistných rizik a především jistotu spojenou se splácením měsíčních splátek úvěru.

Soubor pojištění A - základní (pojištění určeno pro zaměstnance i OSVČ):
Krytí pojistných rizik pro případ:
• pracovní neschopnosti v důsledku nemoci nebo úrazu
• plné invalidity v důsledku nemoci nebo úrazu
• úmrtí v důsledku nemoci nebo úrazu

Soubor pojištění B - komplexní (pojištění určeno pouze pro zaměstnance)
Krytí pojistných rizik ve stejných případech, jako v případě souboru A, které je navíc rozšířeno o krytí rizika ztráty zaměstnání, ke které nedojde z vůle či vinou pojištěného.
 Nabídka platí pro smlouvy uzavřené od poloviny října až do konce roku 2005 a vztahuje se na všechny nabízené typy hypoték – včetně Hypotéky naopak, tedy hypotéky se schválením před výběrem nemovitosti.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy