STAVEBNÍ VELETRHY BRNO opět ocení nejlepší produkty roku

13.12.2005 | , Stavební veletrhy Brno
Tiskové zprávy


Jedním z vrcholů doprovodného programu Stavebních veletrhů Brno je každoročně udílení cen Zlaté medaile. Slavnostní ceremoniál aktuálního ročníku se uskuteční v den zahájení veletrhů, tedy 25. dubna. Opět se budou vyhlašovat nejlepší exponáty prezentované na veletrzích IBF, SHK BRNO a ELEKTRO. Uzávěrka pro podání přihlášek do soutěže je 14. března 2006.

„Produkty, které v minulosti získaly ocenění na našich veletrzích, se následně vždy mnohem lépe prezentovaly veřejnosti. Zlaté medaile jsou prestižní záležitostí nejenom mezi odborníky, ale i mezi běžnými návštěvníky veletrhu“ říká vedoucí manažerka Stavebních veletrhů Brno ing. Jana Ostrá.

Porota má opravdu nelehký úkol. Ze všech přihlášených exponátů v rámci IBF, SHK BRNO a ELEKTRO musí v tříkolovém hodnocení vybrat nejvýše 5 nejlepších pro každý veletrh. Hodnotícími kritérii jsou mj. originalita řešení, technické parametry, energetická účinnost, stupeň automatizace nebo vliv na životní prostředí. V zásadě by ocenění měly získat výrobky, které jsou srovnatelné se světovou úrovní nebo určují trend vývoje v daném oboru.

Organizaci soutěže zajišťuje opět Kongresové centrum Brno, kde je také možné získat podrobné informace k podmínkám účasti v soutěži.

Vavříny bude možné sbírat i jinde
Zlaté medaile nejsou jedinou odbornou soutěží na Stavebních veletrzích Brno. Cenu udělují také odborní novináři; vystavující firmy kromě toho mohou přihlásit do soutěžního klání své expozice. Právě soutěž s názvem Aura 2006 bude hodnotit nejefektivnější účast na veletrhu. Zaměřuje se mj. na plnění marketingových cílů vystavujících firem v rámci veletržní účasti.

Veškeré podrobnosti k podmínkám účasti v jednotlivých soutěžích jsou k nalezení na webových stránkách Stavebních veletrhů Brno 2006: www.stavebniveletrhybrno.cz

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy