ČSOB Leasing uznává vstupní bonusy na povinné ručení až do třiceti procent

20.11.2006 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


Společnost ČSOB Leasing pojišťovací makléř uzavřela s pojišťovnou Allianz smlouvu o uznávání vstupních bonusů na povinné ručení.

Pokud nyní zákazník uzavře leasingovou nebo úvěrovou smlouvu s povinným ručením od pojišťovny Allianz, má nárok až na třicetiprocentní slevu ze základní sazby povinného ručení. Podobným způsobem ČSOB Leasing spolupracuje s ČSOB Pojišťovnou již od roku 2004. ČSOB Leasing je jedinou leasingovou společností, která svým zákazníkům nabízí slevy na povinném ručení formou vstupního bonusu.

ČSOB Leasing prostřednictvím své dceřiné společnosti ČSOB Leasing pojišťovací makléř spolupracuje se všemi předními pojišťovnami na českém trhu a díky velkým objemům zprostředkovaného pojistného je schopen nabídnout zákazníkům významně výhodnější sazby havarijního pojištění i povinného ručení, než když zákazník kontaktuje pojišťovnu přímo. Sleva na povinném ručení formou započítání vstupního bonusu je dalším zvýhodněním financování automobilu pro zákazníka.

„Stačí když zákazník při uzavírání leasingové nebo úvěrové smlouvy předloží potvrzení o bezeškodním průběhu od kterékoli pojišťovny působící v ČR a za každý rok beze škody má nárok na slevu ve výši 5 procent. Tento bonusový systém funguje na českém trhu od roku 2000, letos tedy může celková výše bonusu dosáhnout až 30 procent a příští rok až 35 procent,“ řekl jednatel společnosti ČSOB Leasing pojišťovací makléř Jan Starý. „V  průběhu smlouvy je zákazníkovi u ČSOB Pojišťovny nebo u pojišťovny Allianz zohledněn další pětiprocentní bonus za každý rok bez pojistné události,“ doplnil Jan Starý.

Uzavření leasingu nebo úvěru včetně pojištění probíhá přímo v místě prodeje automobilu a pojistné je zahrnuto do splátek leasingové nebo úvěrové smlouvy zákazníka. Toto zákazníkovi umožňuje měsíční splátky pojistného a šetří časovou hodnotu peněz, ale i veškeré starosti, které by měl se sjednáním a s placením jím sjednané samostatné pojistky.

ČSOB Leasing ve spolupráci s ČSOB Leasing pojišťovacím makléřem nabízí zákazníkům také možnost pojištění po řádném ukončení smlouvy se zachováním stejně výhodných pojistných sazeb, jako v průběhu leasingové nebo úvěrové smlouvy.
Zákazník před skončením smlouvy obdrží konkrétní nabídku pojištění na svůj vůz s uplatněním celkového bonusu na povinné ručení za bezeškodní průběh před uzavřením zákaznické smlouvy, i v jejím průběhu. Pokud se zákazník rozhodne nabídky využít, ČSOB Leasing vypracuje a připraví pojistnou smlouvu. Tato služba je pro zákazníky bezplatná a zajišťuje možnost kontinuálního pojištění bez nutnosti přistavit pojišťovně vůz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy