Fio banka snižuje úrokové sazby hypoték

09.05.2018 | , Fio banka
BYDLENÍ


Česká Fio banka zlevňuje hypotéky, zájemci o bydlení je nyní mohou získat s úrokovou sazbou od 1,48 % p.a. Kromě toho zachovává všechny stávající benefity, jako je mimořádná splátka bez poplatků i možnost flexibilního snižování měsíčních splátek díky speciálnímu Hypospořicímu kontu, které je ke každé hypotéce zdarma.

Fio banka přistoupila ke snížení úrokových sazeb a nově nabízí ještě levnější hypotéky. Nejnižší je roční fixace úvěru se sazbou od 1,48 %, původní začínala na 1,68 %. Výhodnější nabídka je připravena i pro zájemce o pětiletý fix, místo 2,28 % teď můžou získat hypotéku s úrokovou sazbou od 2,18 %.

„Na hypotečním trhu převažuje trend mírného zvyšování úrokových sazeb. My jsme se rozhodli jít opačnou cestou a nabídnout zájemcům o bydlení ještě výhodnější hypotéku. Kromě toho chceme zvýšit komfort žadatelů, proto v letošním roce otevřeme druhé hypoteční centrum v Brně a plánujeme rozšířit počet hypotečních specialistů na našich standardních pobočkách. Věříme, že tím oslovíme další zájemce o vlastní bydlení,“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Spolu se sníženou úrokovou sazbou nabízí Fio banka všechny dosavadní benefity své hypotéky. Ta je nejen bez poplatků za zřízení i vedení, ale klienti mohou kdykoliv a zdarma splatit jakoukoliv její část. A pokud mají během splácení volné peníze, mohou si je vložit na Hypospořicí konto, které je bezplatnou součástí hypotéky, a snížit si tak své měsíční splátky. Část hypotéky ve výši zůstatku na kontě není úročena. Peníze na kontě jsou klientům neustále k dispozici a můžou si je kdykoliv bezplatně vybrat a řídit si výši svých splátek podle své momentální situace.


Fio banka, a.s.

Zdeněk Kovář

tel.: 224 346 162, mobil: 725 664 190

e-mail: zdenek.kovar@fio.cz

www.fio.cz

Fio banka je ryze českou bankou. Představuje unikátní spojení nízkonákladové internetové banky a široké sítě poboček. Nabízí velkou paletu produktů pro řešení osobních a firemních financí i vlastní aplikace pro online investování. Navazuje na historii Finanční skupiny Fio na českém trhu, která sahá do roku 1993. Jako první finanční instituce na českém trhu představila Internetbanking (1998), mobilní aplikaci Smartbanking (2011) i vlastní API (2012), jako jedna z prvních v ČR podporovala bezkontaktní platební karty. Získala řadu ocenění jako Zlatá koruna, Zlatý Měšec, Banka roku nebo Vstřícná banka. V průběhu posledních osmi let se její klientská základna rozšířila z 50 000 na více než 810 000 osob.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: BYDLENÍ