Raiffeisenbank také pomáhá klientům Union banky

25.02.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Raiffeisenbank si uvědomuje obtížnost situace, do které se dostali v minulých dnech klienti Union banky. Jako doplnění své mimořádné produktové nabídky proto přichází se speciální zvýhodněnou nabídkou svých produktů a služeb.

Pro klienty Union banky nabízí RBCZ možnost získání zvýhodněné výše kontokorentu až do 100 tisíc korun prakticky okamžitě po doložení informací o historii jejich účtů v Union bance.

V rámci pomoci klientům Union banky připravila RBCZ pro malé a střední podniky a podnikatele možnost získat promptní kontokorent až do výše 500 tisíc korun během několika dnů od otevření účtu. Další možností, jak získat finanční prostředky je Mikroúvěr, který RBCZ nabízí již od 100 tisíc do 800 tisíc korun s dobou splatnosti v rozpětí 6 až 48 měsíců. Předběžné posouzení žádosti obdrží klient již do 5 pracovních dnů od jejího podání.

Nabídka výhod se ovšem netýká pouze klientů Union banky, ale také všech dalších nových klientů RBCZ. Těm nabízí RBCZ možnost ihned čerpat finanční prostředky do mínusu (kontokorent) až do výše 20 tisíc korun. Klient s sebou musí přinést pouze potvrzení o výši příjmu a potvrzení o přesměrování výplaty na svůj nový osobní účet v RBCZ. Po třech měsících vedení účtu v RBCZ má klient možnost zažádat o zvýšení částky kontokorentu až na 100 tisíc korun. Vedení osobního účtu Kompletkonto je po dobu 3 měsíců zdarma. RBCZ zároveň poskytuje novým klientům úrokové zvýhodnění na termínovaných vkladech až o 1% p.a. vyšší oproti standardním sazbám.


Zdroj: tisková zpráva Raiffeisenbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ