Citibank snižuje úrok u osobní půjčky

01.12.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Citibank, člen finanční skupiny Citigroup, přichází se snížením úrokových sazeb Citibank osobní půjčky. Citibank rovněž připravila speciální nabídku pro vybrané profese (učitele, inženýry a jiné) a zaměstnance vybraných podniků (podniků spolupracujících se Citibank, IT firem a jiných).

U půjček nad 200 tisíc korun činí nejnižší úroková sazba 10,9 % a je tak jednoznačně jednou z nejvýhodnějších podmínek na trhu. V rámci speciální nabídky je pak úroková sazba ještě o dvě procenta nižší - nejnižší úroková sazba je 8,9%. U úvěrů nižších než 200 tisíc korun dosahuje teď minimální úroková sazba výše 13,9%, respektive 11,9%.

"Snížením úrokové sazby jsme dosáhli vysoce výhodné nabídky i v konkurenci zajištěných úvěrů. Maximální jednoduchost procesu získání půjčky ve spojení s velmi výhodnou cenou činí ze Citibank osobního půjčky ojedinělý produkt na českém trhu - nabízíme finanční řešení bez nutnosti udat účel, získat ručitele či zřídit běžný účet u Citibank, to vše s minimálními nároky na dokumentaci a možností získat informace o výši úvěru a splátce snadno a pohodlně po telefonu," říká Martina Dobešová, produktová manažerka Citibank a.s.

Citibank v současné době nabízí bezkonkurenčně nejvyšší nezaručený bezúčelový úvěr. Ten může dosáhnout až výše l miliónu korun, zatímco maximální výše nezajištěného úvěru se na trhu pohybuje obvykle kolem 100 tisíc korun.

Za poslední rok stoupl objem úvěrů poskytnutých  Citibank a.s. českým domácnostem o 20%. Přitom nejrychleji rostl zájem o úvěry na vyšší částky.

Citibank osobní půjčka je nezaručený bezúčelový úvěr od 20 tisíc do 1milionu korun se splatností od 6 do 48 měsíců. Žadatel o úvěr nemusí mít u Citibank účet a může se pojistit proti neschopnosti splácet úvěr z důvodu smrti, invalidity nebo pracovní neschopnosti. Další informace je možné zjistit na nepřetržité telefonní službě CitiPhone 844 888 844.

Zdroj: Tisková zpráva Citibank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ