eBanka informuje o poskytnutí Spotřebitelského úvěru do deseti minut

08.12.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


eBanka zavedla nový systém schvalování spotřebitelských úvěrů a povolených debetů. Klienti eBanky se tak do 10 minut dozví, zda obdrží spotřebitelský úvěr či povolený debet v požadované výši. Navíc neúčelové spotřebitelské  úvěry eBanka nabízí od již 8,5 % p.a.

"Zejména v předvánočním období očekáváme, že klienti i ostatní zájemci o půjčky ocení rychlost schvalovacího procesu," doplňuje Pavel Makovský, ředitel divize Interní a Externí komunikace a dodává: "eBanka spravovala ke konci listopadu  t.r. necelých 4.000 spotřebitelských úvěrů, což představuje více než 500%ní  nárůst proti začátku roku."

Zájemci o půjčku mohou své možnosti prověřit na nově zavedeném prescoringu na webové stránce eBanky. Stejná pravidla platí pro žadatele o půjčku, kteří nejsou klienty eBanky. Účet u eBanky není podmínkou schválení úvěru. U automaticky autorizovaných žádostí může bankéř obratem rozhodnout o schválení žádosti, pokud s ním provedl kvalitativní hodnocení a klient doložil veškeré požadované podklady. Díky automatické autorizaci je tak eBanka bankou, která může klientovi poskytnout úvěr v rámci jednoho dne.

Zdroj: Tisková zpráva eBanky

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ