Raiffeisenbank snížila úrokovou sazbu u Rychlé půjčky

15.12.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Raiffeisenbank a.s. snížila až o 1,5 procenta úrokovou sazbu u svého spotřebitelského úvěru Rychlá půjčka. Minimální roční úroková sazba je 8,8 procent, což představuje roční procentní sazbu nákladů (RPSN) 10,35 procent.

Díky snížení úrokové sazby až o 1,5 procenta došlo k dalšímu zlevnění spotřebitelského úvěru Raiffeisenbank (RBCZ), a to právě v předvánočním čase. Za výhodnějších podmínek mohou Rychlou půjčku získat všichni noví žadatelé. Požádat o ni lze prostřednictvím telefonní linky nebo přímo na pobočce. Pro klienty, kteří zažádají o Rychlou půjčku do tří dnů, je na pobočkách RBCZ připraven vánoční dárek. Od listopadu 2003 požádalo o Rychlou půjčku více než 10 tisíc klientů. Průměrná výše poskytnutého úvěru je 50 tisíc korun.
 
Rychlá půjčka je neúčelový spotřebitelský úvěr RBCZ. Žadatel o úvěr nepotřebuje žádné zajištění, nemusí si v RBCZ ani zakládat účet. Stejně tak závisí pouze na něm zda bude či nebude mít ručitele. Úvěr ve výši od 20 tisíc až do 150 tisíc korun je možné čerpat v hotovosti či převodem na účet u banky kdekoliv v ČR. Zdarma získá klient pojištění půjčky proti neschopnosti splácet z důvodu smrti či trvalých následků úrazem. Doba splácení půjčky je od 6 měsíců až do 5 let. Celý proces vyřízení půjčky, jak již sám název půjčky napovídá, je postaven na rychlosti. V případě schválení půjčky, které trvá nejvýše 10 minut,  je čas od podání žádosti a připsání peněz na účet klienta max. 48 hodin.

Zdroj: Tisková zpráva Raiffeisenbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ