Více než polovinu úvěrů v eBance schvaluje systém automatické autorizace

19.12.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


eBanka v listopadu zavedla nový automatizovaný systém schvalování spotřebitelských úvěrů a povolených debetů. Jen za poslední měsíc eBanka takto "automaticky" schválila více než polovinu přidělených úvěrů.

Klienti eBanky se díky systému do 10 minut dozví, zda získají spotřebitelský úvěr či povolený debet v požadované výši. Neúčelové spotřebitelské  úvěry eBanka nabízí od již 8,5 % p.a.

"Příjemně nás překvapil zájem o tuto službu. Jen za poslední měsíc ji využilo a úvěr takto získalo přes 650 klientů. Zájemci o půjčku oceňují zejména rychlost, s jakou se závazně dozví konkrétní podmínky úvěru," doplňuje Pavel Makovský, ředitel divize Interní a Externí komunikace a dodává: "Každý výzkum vám potvrdí, že klienti chtějí úvěr, který obdrží rychle, bez velkého množství dokumentů, s minimálním počtem návštěv v bance a s možností flexibilně měnit splátky. Těmto požadavkům se tedy neustále přizpůsobujeme."

eBanka spravovala na počátku prosince t.r. přes 4.100 spotřebitelských úvěrů, což představuje více než 500 % nárůst proti začátku roku.

Zájemci o půjčku mohou své možnosti prověřit na nově zavedeném pre-scoringu na webové stránce eBanky. Stejná pravidla platí pro žadatele o půjčku, kteří nejsou klienty eBanky.
Účet u eBanky není podmínkou schválení úvěru. U automaticky autorizovaných žádostí může být klient bankéřem obratem informován o schválení žádosti, pokud s ním provedl kvalitativní hodnocení a klient doložil veškeré požadované podklady.

Díky automatické autorizaci je tak eBanka bankou, která může klientovi poskytnout úvěr v rámci jednoho dne.

Zdroj: Tisková zpráva eBanky

 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ