MiniBanka Živnostenské banky nabízí dobíjení TWIST karet

21.01.2004 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Klienti Živnostenské banky mohou od pondělí 12. ledna v rámci služeb GSM bankovnictví MiniBanka dobíjet TWIST karty společnosti T-Mobile.

Dobít lze libovolnou částku od 200,- Kč do 9.999,- Kč, a to jak v rámci ČR, tak ze zahraničí. Až dosud mohli klienti Živnostenské banky dobíjet pouze GO karty společnosti Eurotel.

"GSM bankovnictví je, vedle internetového bankovnictví, nejrychleji rostoucí službou v rámci přímého bankovnictví Živnostenské banky. Rozšířením nabídky MiniBanky o dobíjení TWIST karet jsme tak reagovali na neustále se zvyšující poptávku našich klientů po rychlých a bezpečných bankovních službách. Pro letošní rok připravujeme také další rozšíření funkčnosti internetového a telefonního bankovnictví, které dále zvýší uživatelský komfort našich klientů," uvedl vedoucí oddělení přímého bankovnictví Jan Smítek.

MiniBanka je službou GSM bankovnictví, která umožňuje klientům moderním způsobem komunikovat s bankou prostřednictvím mobilního telefonu. MiniBanka je určena všem klientům Živnostenské banky, kteří chtějí pohodlně spravovat své finance 24 hodin denně a bez ohledu na místo, kde se právě nacházejí.

Prostřednictvím MiniBanky lze zadávat jednorázové platební příkazy, zadávat a rušit trvalé příkazy v Kč, investovat své prostředky na termínované vklady (jednorázové i opakované) v Kč i cizí měně, ukončit opakovaný termínovaný vklad, dobíjet předplacené SIM karty (služby Dobij Go a Twist dobíjení). S MiniBankou klient získává podrobný přehled o pohybech a zůstatcích na běžném nebo spořícím účtu, informace o kurzech měn, informace o úrokových sazbách termínovaných vkladů.

Zdroj: Tisková zpráva Živnostenské banky

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ