HVB Bank nabízí Business konto zdarma

04.02.2004 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


HVB Bank nabízí malým a středním podnikům výhodnější podmínky při správě svých financí. Od 4. února začala poskytovat vedení účtu Business konto bez poplatků, po dobu šesti měsíců.

Zvýhodnění se týká nových klientů, kteří se rozhodnou spravovat své finance v HVB Bank a využijí k tomu produktový balíček Business konto.

Business konto je produkt určený malým a středním firmám, které chtějí pohodlně a efektivně spravovat své finance. "Business konto je jedním ze stěžejních produktů HVB Bank. Zájem zákazníků o tento balíček je vysoký o čemž svědčí i to, že si v minulém roce od května, kdy jsme produkt uvedli na trh, do prosince, u nás zřídilo Business konto celkem 785 zákazníků, což je několikanásobně více, než byl očekávaný prodejní cíl," říká Jiří Báča, ředitel odboru podnikatelské klientely HVB Bank.

V rámci akční nabídky mají klienti zdarma nejen vedení účtu, ale také zřízení a vedení různých doplňkových služeb jako je Online Banking či GSM Banking, vydání a vedení mezinárodní platební karty MasterCard nebo VISA Classic Card či řízení a vedení úvěrového rámce (kontokorentu) až do výše 800.000,- CZK.

Klienti mohou v rámci balíčku využívat také službu Home Cash či Business linku (telefonické bankovnictví). Měsíční výpis z účtu či zřízení trvalých vkladů v Kč, včetně převodu nadlimitního zůstatku, a trvalých příkazů (přijetí, změnu i zrušení u příkazů zadávaných přes Online Banking a GSM Banking) jsou pak naprostou samozřejmostí. Pokud se klient rozhodne po šesti měsících Business konto dále nevyužívat, i zde platí, že zrušení účtu je zcela zdarma a klient neplatí žádný poplatek.  

Zdroj: Tisková zpráva HVB Bank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ