Vrásky? Jak lze vyhrát nekonečný boj s časem?

28.01.2019 | , MEDIK HAUS
Komerční sdělení


Známe to všichni, ráno se v koupelně divíme, kdo se na nás z toho zrcadla zase dívá! Proč je nám podobny, jenom je o tolik starší? Jak to můžeme změnit?

Náš zdravější životní styl, strava, používání kvalitní kosmetiky a nejmodernější metoda v boji proti vráskám, Plazmalifting Aktiv, mohou dokázat mnohé!

Nejdokonalejší a nejúčinnější možnost jak omladit sama sebe, je použití "vlastního" materiálu, tedy vlastní krve. Jakkoliv to zní invazivně a možná i trochu zvláštně, opak je pravdou. Jedná se o zcela přirozenou a v podstatě bezbolestnou metodu. Výsledky jsou prokazatelné, rychlé a fascinující. Vyhlazení vrásek, získání energie pro Vaši pleť a viditelně úspěšný boj s viditelnými příznaky stárnutí obličeje. Odstranění jizev, pigmentových skvrn a dalších malých nepříjemností, co Váš obličej trápí, je jednou z největších výhod Plazmaliftingu Aktiv.

Na klinikách Medik Haus narazíte na profesionální přístup, skvělé lékaře a v tomto případě také exkluzivně na používání přístrojového a doplňkového materiálu od špičkové medicínské společnosti Dermagenetic.

Tajemství mládí odhalila již před tisíci lety matka příroda a spočívá v naší krvi! Dopřejte si exkluzivní ošetření na vyhlášených klinikách Medik Haus a podstupte ošetření Plazmaterapie na té nejvyšší možné úrovni. Budete mile překvapeni, jak moc mladistvý vzhled opět máte, a to vše za pomocí přírody a malé pomoci vědy. Účinky samotného ošetření jdou výrazně znásobit pomocí přidání kyseliny hyaluronové do čisté plazmy, která je pro tělo velmi příznivá a pro lidské tělo naprosto přirozená. A co to ta plazma vlastně je? Plazma je složka, která je z 55% obsažena v lidské krvi, obsahuje vodu, organické a anorganické části. Jedná se opravdu o "produkt" nejčistší a nejbohatší formy, pro každého z nás naprosto unikátní. Jako bonus si můžete nechat dokonce vyrobit vlastní krém, který bude obsahovat to nejlepší z Vaší plazmy a pomocí jeho následné péče dosáhnete ještě viditelnějších a dlouhodobějších výsledků omlazení.

Obrovskou výhodou je fakt, že tělo nemá nutnost přijímat při tomto ošetření velké množství cizích látek a pokožka je výrazně oživena přirozenou cestou, následná regenerace je díky tomu zcela přirozená. Plazmaterapie má navíc vysoce preventivní účinky, aktivně se podílí na hojení malých ranek, odstraňuje jizvy, pigmentové skvrny i strije.

Ať již uvažujete o anti-agingu, tedy omlazení, v jakékoliv formě, potřebujete-li se zbavit vrásek nebo jen oživit Vaši pokožku, určitě se zamyslete nad variantou Plazmaterapie, protože ta Vám garantuje fascinující výsledky v té nejčistší možné podobě.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení