V Praze máme největší kongresový hotel v Evropě

26.08.2019 | , Top Hotel Praha
Komerční sdělení


Top Hotel Praha **** je čtyřhvězdičkový hotel, který se řadí mezi nejlepší hotely nejen v rámci České republiky, ale zaujímá vysoký post také na celosvětovém žebříčku. Od roku 2013 je opakovaně oceněn jako Kongresový hotel roku v soutěži Czech Hotel Awards a již 16 let se řadí mezi 100 nejprestižnějších firem v České republice. 

Hotel se pyšní honosnými uměleckými díly, ke kterým patří obrazy, fresky, či nádherná mozaika akademického sochaře Josefa Leieslera. Atmosféru umocňují všudypřítomné fontány, kterých je 22 v celém hotelovém komplexu, a svou rytmicky tekoucí vodou pomáhají hostům navodit pocit uvolnění a relaxace. Za povšimnutí také stojí bohatě zdobené lustry a svícny, které svým světlem vytvářejí magickou atmosféru a podtrhují krásu hotelu.

Hotel disponuje 5ti kongresovými sály a16ti salónky s celkovou kapacitou až 5000 míst. Pronájem kongresového sálu či salónku zahrnuje plný servis, včetně výzdoby, nazvučení a cateringu. Cateringovými službami je hotel vyhlášený. Právem se může pochlubit pořádáním cateringů na Pražském hradě, Velvyslanectví České republiky, Magistrátu hlavního města Prahy, ale také na zahraničních ambasádách ve Vídni, Varšavě, Bruselu nebo Berlíně.

Top hotel Praha

V hotelu se nachází 5 restaurací, které nabízejí českou, mezinárodní a indickou kuchyni. Jsou zde k dispozici nejen hotelovým hostům, ale také pro širokou veřejnost. Nejluxusnější restaurací je  Bohemia TOP Restaurant, kde si mimo výtečného jídla může host vychutnat také ohromný výhled na panorama města Prahy.

Ubytování je hostům poskytnuto v 810 pokojích, které jsou rozčleněny podle úrovně a vybavení na Standard, Executive, Apartmá, Superior až po Prezidentské apartmá. Hotel poskytuje ubytování taky mnoha známým osobnostem, z nichž bychom rádi zmínili například Ivanu Trumpovou, bývalou manželku současného prezidenta USA Donalda Trumpa. K hotelu náleží také rozsáhlé parkoviště, které má kapacitu 800ti míst pro osobní automobily a 30ti míst pro autobusy.

Top Hotel Praha

Za zmínku stojí také hotelový wellness program, který nabízí nejrůznější služby, jako je např. krytý bazén, sauny, relaxační masáže a mnoho dalších. Dalším unikátem hotelu je rozlehlá japonská zahrada. Stromy a exotické rostliny nejrůznějších druhů vdechují zahradě příjemnou a uklidňující atmosféru, kterou podtrhuje zpívající fontána s jezírkem. Japonská zahrada je vhodná k pořádání nejrůznějších společenských akcí, grilování, svateb, apod. Hosté, kteří mají rádi dobrodružství a nevšední zážitky, mohou využít hotelové přistávací plochy, ať už se jedná o helikoptéru nebo horkovzdušný balón.

Za celý náš hotel jsme hrdí, že poskytujeme příjemné zázemí a vysoce kvalitní služby, a považujeme za čest, když si vyberete právě náš hotel, neboť spokojený host je naši prioritou.

Více informací najdete na https://www.tophotel.cz

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení