Kde získáte až dvojnásobné plnění při infarktu?

25.05.2020 | , Kooperativa
Komerční sdělení


Srdeční infarkt představuje vážné onemocnění, které přímo ohrožuje život. Postihuje ročně okolo 25 tisíc lidí, obvykle starších padesáti let. Jak zjistil průzkum, který si Kooperativa nechala zpracovat u společnosti Ipsos, s infarktem myokardu má zkušenost 60 % Čechů. Polovina populace si myslí, že by dokázala určit jeho příznaky, avšak pouze 5 % by s jistotou vědělo, jak dotyčné osobě pomoci.

Hlavní příznaky infarktu myokardu jsou bolest na hrudi, pocit nedostatku vzduchu, nevolnost, pocení, úzkost, bolest v paži, krku nebo čelisti. Přestože se jedná o závažné a poměrně známé onemocnění, jen čtvrtina Čechů má povědomí o možnosti pojistit se. A přitom doba léčení po komplikovaném infarktu trvá i několik měsíců. Což je docela dlouhá doba, po kterou nemocnému výrazně poklesne příjem. Navíc se velmi pravděpodobně přidají omezení v běžném životě, která nastanou po doléčení. Češi si tedy často riziko uvědomují, ale v pojišťování vážných onemocnění moc zodpovědní nejsou.

„Průzkum nám přinesl několik zajímavých zjištění, o možnosti pojištění infarktu v rámci ŽP ví méně než čtvrtina populace. Ale hlavně to, že zajímavá nabídka by k jeho sjednání motivovala 37 % populace. Proto jsme se rozhodli nabídnout jim dvojnásobné plnění v případě infarktu myokardu,“ představuje akci, kterou na základě průzkumu pojišťovna Kooperativa připravila, Petr Procházka, ředitel Úseku pojištění osob.    

Akce trvá od 1. května do 31. července 2020. „Klienti, kteří si v tomto období sjednají pojištění vážných nemocí a úrazů v rámci kteréhokoliv pojištění FLEXI nabízíme, že pokud by je kdykoliv v průběhu trvání pojištění postihl infarkt myokardu, vyplatíme jim dvojnásobek sjednané pojistné částky. Takže mohou získat navíc až 1 milion Kč", popisuje podrobnosti zvýhodněné nabídky Petr Procházka. Akce se vztahuje na pojištění dospělého i dítěte a platí pro nové smlouvy i dodatky.

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení