Dva Domy nabízejí výjimečné byty v srdci pražského Karlína

02.11.2020 | , Karlín Group
Komerční sdělení


Doslova uprostřed jedné z nejvyhledávanějších pražských čtvrtí, v Karlíně, rostou Dva Domy, za jejichž vznikem stojí společnost Karlín Group, která ve spolupráci se slovinskými architekty ze studia Bevk Perović Arhitekti, vytvořila výraznou tvář projektu. Celkem 112 nových bytů na Praze 8 je součástí dlouhodobé proměny Karlína v moderní rezidenční čtvrť s kosmopolitní atmosférou.

Symbióza moderny a historie

Jak už název napovídá, rezidence je tvořena dvojicí budov. První z nich je orientována do ulice Křižíkova, která nabízí řadu příjemných restaurací či kaváren, zároveň je však díky jednosměrnému provozu a absenci tramvají klidnou a tichou zónou. Jižní dům je pak orientován do vnitřního parku s výhledem na zalesněný vrch Vítkov. 

V prodeji jsou jednotky o dispozicích od 1+kk až 3+kk navrženy s ohledem na efektivní využití obytné plochy a většina z nich disponuje balkonem nebo terasou. Ještě více prostoru nabízí dvoupatrové byty s dispozicí 4+kk a 5+kk. Perličkou je střešní penthouse s velkorysou podlahovou plochou 190 m2. Různorodost půdorysů bytů tvoří neotřelou nabídku. Byty všech velikostí mají však jedno společné: dostatek prostoru pro příjemný život a výjimečné standardy, v nichž jsou realizovány.

Zdroj: Karlín Group

Kvalitní bydlení pro všechny

Od sousedů v budově odstíní budoucí obyvatele akustické stěny z keramického zdiva. Příjemné procházení po bytě zajistí kvalitní vícevrstvé dřevěné podlahy, samozřejmostí je podlahové vytápění s regulací intenzity v každé z místností bytu. Koupelny bytů ozdobí velkoformátové dlaždice a značková keramická sanita. A výhledy ven? Ty si obyvatelé dopřejí díky francouzským oknům, jež umocňují prostor obývacího pokoje.
 
Hledáte-li luxusní byty v Praze 8 situované do historické zástavby, pak Dva Domy, jež jsou ve výstavbě mohou být i tou Vaší volbou. Ať už dobrou investicí s výnosem financí, či příjemným domovem. Spojte svůj život s Karlínem!

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení